Oogmake-up

Volume Million Lashes Fatale mascara: door jullie getest!

Volume Million Lashes Fatale mascara: door jullie getest!

Wist je dat maar liefst 90% van de vrouwen iedere dag mascara gebruikt en aangeeft ook niet zonder dit product te kunnen? Des te meer reden om de nieuwste mascara van L'Oréal Paris te proberen. Wij lieten twintig vrouwen de Volume Million Lashes Fatale testen. Benieuwd naar de uitkomst? Je leest het hier.

De Volume Million Lashes Fatale mascara van L'Oréal Paris geeft gigantisch veel volume, en zorgt voor perfecte separatie en intens zwarte wimpers. En de naam zegt het al, het haalt de femme fatale in jou naar boven! Iedere vrouw verdient het om zich zo te voelen, nietwaar?

Femme Fatale 

Volume Million Lashes Fatale mascara: door jullie getest en dit is het resultaat!

Deze nieuwe mascara staat voor verleiding, sensualiteit en de power woman. Een krachtige vrouw die de hele wereld aan kan. Het is ook niet voor niets dat twee van de mooiste vrouwen ter wereld het gezicht van Volume Million Lashes Fatale zijn, namelijk Irina Shayk en Natasha Poly. De Russische topmodellen weten het gevoel als geen ander over te brengen. Kijk maar eens naar de volgende video. WOW!

 

Getest door jullie!

Een nieuwe mascara kan veel beloven, maar wij willen bewijs zien! En als er een manier is om aan bewijs te komen, dan is het wel door het gewoonweg te gaan testen. En dat hebben we gedaan! Via de TrendAlert Facebook-pagina nodigden wij twintig vrouwen uit die voor ons de Volume Million Lashes Fatale mascara wilden testen. Het resultaat? Jullie waren razend enthousiast! Zo is gebleken uit de reviews die wij ontvingen. 

Klontjes blijken voor de meeste vrouwen de grootste irritatie, maar Volume Million Lashes Fatale mascara tackelt deze ergernis: "De mascara is fan-tas-tisch. Geen klontjes; wat de meeste volume mascara's naar mijn mening wel hebben, en hij spreidt je wimpers mooi, dus een heel fijn borsteltje." 

Het borsteltje bleek voor meerderen een blije verrassing: "IK BEN FAN! Ik was eerst sceptisch, want met mijn lange wimpers wil ik altijd graag borsteltjes met wat langer “haar” maar deze borstel is top voor mijn wimpers. Ik heb het gevoel dat het lijkt of ik iets dikker mascara heb opgedaan! Ik zou hem zo weer kopen!" 

Daarnaast maakt de mascara volgens de testgroep waar wat ze belooft: perfect gesepareerde, inktzwarte wimpers mét volume: "De mascara maakt mijn wimpers goed zwart, geeft veel lengte en klontert niet, na 2 laagjes is hij perfect!" 

Last but not least, de mascara bezorgt je geen panda oogjes aan het eind van de dag; ze blijft zitten waar ze zit. "De mascara ziet er de hele dag goed uit, geeft niet af, maar is wel makkelijk af te nemen." Als deze reviews je niet nieuwsgierig maken, dan weten wij het ook niet meer. Ben jij al om?

Volume Million Lashes Fatale mascara getest


Getest: de nieuwe Volume Million Lashes Fatale mascara
MAKE-UPTIP:

Voor een nog intensere blik, combineer je de Volume Million Lashes Fatale mascara
met de Super Liner Perfect Slim eyeliner! 

Ga jij voor killer eyes?

Beeld: L'Oréal Paris, Instagram @Natashapoly, @Irinashayk, @Lara_stone
Deel dit artikel
Back to top