Lifestyle

Vlog wannabes opgelet: L'Oréal lanceert een vlogopleiding

Vlog wannabes opgelet: L'Oréal lanceert een vlogopleiding

Een oneindige stash aan make-upproducten en een bankrekening waar je U tegen zegt; that is als je een succesvolle beautyvlogger bent. Velen kunnen er alleen van dromen. Maar deze droom lijkt niet ver weg meer te zijn; L’Oréal lanceert in samenwerking met Youtube een heuse vlogopleiding.

L’Oréal meets Youtube

Als beautyvlogger zijn twee dingen belangrijk; een flinke dosis kennis over make-up en hoe je een juiste strategie uitrolt. Hier weten de twee bedrijven wel raad mee, en besloten daarom de handen ineen te slaan in de vorm van BeautyTube school.

Hoe, wat, waar?

De opleiding wordt momenteel in Frankrijk op poten gezet en heeft slechts plek voor tien studenten. Geïnteresseerden moeten dus naar onze Franse vrienden afreizen voor de studie, maar dan heb je ook wat. Over een periode van zes maanden word je weg wijs gemaakt in de wondere wereld van make-up en hoe je het beste een groot publiek kunt aanspreken. Leuk detail; de weg naar het behalen van de vakdiploma’s van de dames (of heren) wordt vastgelegd en uitgezonden in een reality show. Iets voor jou maybe?

Deel dit artikel
Back to top