Beauty

Trend Alert Beauty: Marlien

Trend Alert Beauty: Marlien

Nieuw op Trend Alert: de Trend Alert beauty. In deze nieuwe rubriek vragen we iedere maand een andere 'beauty' om haar daily routine, beauty geheimen en oudste beauty herinnering met ons te delen. Deze week onder vuur: Marlien Besselink

Marlien (29) is freelance fashion & beauty editor, onder andere voor ons eigen Trend Alert. Daarnaast deelt ze haar nieuwste outfits en tofste interior finds op haar eigen website en heeft ze een part-time job aan haar Instagram account @marlienbesselink.

trendalert

Als Trend Alert beauty willen we natuurlijk weten: hoe ziet jouw every day makeup eruit?

"Ik ga meestal voor een natural look met een beetje concealer, bronzer en een blush. Verder gebruik ik altijd een mascara en een eyeliner, de Eyeliner Matic van Maybelline. Mijn wenkbrauwen teken ik bij met de Brow Artist Xpert van L'Oréal Paris."

Heb je een vaste beauty routine? En een reinigingsritueel? Vertel ons alles! 

"Ik heb heel gevoelige ogen, dus ik kan echt niet gaan slapen zonder mijn ogen schoon te maken. Na het reinigen van mijn ogen maak ik mijn gezicht schoon met een reinigingsmelk. Ongeveer 1 keer per week voeg ik hier een peeling aan toe. Tot slot breng ik een nachtcrème aan. Ik heb erg last van droge plekjes in mijn gezicht, dus deze smeer ik altijd in met een extra vettige crème."

marlien trend alert

Welk product kun je absoluut niet missen en inderdaad, je mag er maar één noemen.

"Als ik ergens echt niet zonder kan dan is het concealer. Niet alleen omdat je er een frisse oogopslag van krijgt, maar ook omdat het zo’n multifunctioneel product is. Je kunt het gebruiken als lippenprimer, foundation, oogschaduwbasis of om je lippen of wenkbrauwen extra te benadrukken."

Wat is jouw ultieme beauty tip? Van wie heb je die gekregen?

"Nooit een handdoek om je natte haren draaien, want dan kan je haar breken. Ik heb dit ooit eens ergens gelezen en ben het nooit vergeten. Wedden dat heel veel vrouwen dit doen zonder dat ze weten waar hun babyhaartjes vandaan komen?"

marlien trendalert

Do you remember: Wat is jouw eerste beauty herinnering?

"Ik herinner me nog dat ik als jong meisje altijd met lipgloss zat te smeren. Van die transparante, plakkerige troep waarin je haren altijd aan bleven plakken."

Wat is je favoriete make-up trend van het moment?

"Nudekleurige nagellak! Ik hou enorm van neutrale lakjes. Op het moment draag ik de kleur at the barre van Essie. 

Lievelingskleur lipstick aller tijden?

"Ik draag niet zo vaak lipstick, maar de laatste tijd ben ik erg fan van de kleur Hollywood Beige uit de Lip Paint collectie van L'Oréal Paris. Een mooie subtiele roze tint."

 

Shop Marlien's favorieten hieronder:

Deel dit artikel
Back to top