Beauty

Trend Alert beauty: Daphne

Trend Alert beauty: Daphne

Daphne is 
 

Als Trend Alert beauty willen we natuurlijk weten: hoe ziet jouw every day makeup eruit?

"Mijn every day makeup is heel naturel. Ik kan niet zonder bronzer, en ook van highlighter en blush word ik blij, omdat het je gezicht een frisse kleur geeft. En dan eigenlijk alleen nog een beetje mascara en wenkbrauwpotlood. En ik heb altijd meerdere lippenbalsems bij me."

Heb je een vaste beauty routine? En een reinigingsritueel? Vertel ons alles! 

"Jazeker, ik was in de ochtend allereerst mijn gezicht met een face wash. Dan breng ik mijn serum, dagcrème en oogcrème aan, die ik sinds kort ook langs mijn lippen aanbreng. Vlak na mijn dagcrème breng ik foundation aan, zodat het nog een beetje mengt. Dan breng ik highlighter aan, ik vind de Strobing stick van Maybelline heel fijn, en dan bronzer en blush. Ik ga altijd iedere 4 weken naar mijn wenkbrauwspecialist, Anna Carrillo, dus alleen wanneer het nodig is, gebruik ik een wenkbrauwpotlood en wenkbrauwmascara."  

Welk product kun je absoluut niet missen en inderdaad, je mag er maar één noemen.

"

Wat is jouw ultieme beauty tip? Van wie heb je die gekregen?

"

Do you remember: Wat is jouw eerste beauty herinnering?

"Mijn moeder droeg (en draagt nog steeds) altijd lipstick, en ik stond er als klein meisje altijd naar te staren hoe ze het op deed. En dan riep ik op drie jarige leeftijd met mijn lipjes getuit "Daphne wil ook lipstick!"

Wat is je favoriete make-up trend van het moment?

"Ik ben wel blij met de nude trend. Ik heb nu altijd een nude lipstick in mijn tas zitten. Het geeft je gezicht net dat beetje extra verzorging." 

Lievelingskleur lipstick aller tijden?

"Berry! Donkerrood richting paars, die kleur staat altijd heel mooi bij mijn huidskleur!"

Deel dit artikel
Back to top