Fashion

Topshop opent flagship store in Amsterdam

Topshop opent flagship store in Amsterdam

Eindelijk is het dan zover! Topshop Topman opent op 26 februari 2015 om 11.00 uur de eerste flagship store op het Europese vasteland op de Amsterdamse Kalverstraat. De winkel heeft een oppervlakte van 1170 m2 en is verdeeld over drie etages met op de begane grond en de eerste verdieping Topshop en op de benedenverdieping Topman. 

Het iconische Britse merk beloofd elke week meer dan 300 nieuwe items en een meer premium, limited en luxe lijn Boutique. Daarnaast zijn de bekende designer collaborations verkrijgbaar en vanzelfsprekend zijn ook dé must-have pieces uit TOPSHOP's Denim-, Beauty- en Trendlijn beschikbaar in de nieuwe Amsterdamse flagship store.

Topshop opent flagship store in Amsterdam  Topshop opent flagship store in Amsterdam

Gespot bij Cara: de trendy frayed hem jeans

Limited editions
Ter viering van de opening heeft TOPMAN vijf exclusieve items ontworpen welke alleen verkrijgbaar zijn in het Amsterdamse filiaal. Deze limited edition designs zijn een mix van jersey T-shirts en -truien die een eer bewijzen aan de stad Amsterdam.

Canvas tas van Michael Hamm
TOPSHOP TOPMAN werkt wederom samen met de Nederlandse designer Michael van de Hamm. Deze keer is één van zijn iconische prints gebruikt voor een limited edition canvas tas ter viering van de opening.

Deel dit artikel
Back to top