Beauty

Tip: Download de MakeUp Genius app!

Tip: Download de MakeUp Genius app!

Make-up testen op je eigen gezicht zonder het daadwerkelijk aan te brengen en dat allemaal met behulp van een app op je telefoon... Waarom heeft er nooit eerder iemand aan gedacht om zoiets te maken?! Gelukkig is er nu wél een app die je behoedt van make-up miskopen in de winkel. Met deze app test je welke kleuren of looks jou flatteren, zodat je precies weet wat je moet kopen. Maak kennis met de download tip van het moment: MakeUp Genius.


De leukste nieuwe uitvinding van het moment is absoluut de MakeUp Genius app. Make-up shoppen krijgt dankzij deze app een totaal nieuwe beleving, waar ik - Renée - erg naar uitkijk. Nu kun je namelijk zelf make-up testen van L'Oréal Paris zonder het echt aan te brengen in de winkel. En naast make-up testen kun je ook nieuwe looks maken en barcodes scannen! Super handig, maar hoe werkt de app? Ik testte het uit.

Tip: Download de MakeUpGenius app!

MakeUp Genius

Allereerst is het goed om te weten dat de applicatie makkelijk in gebruik is, wat voor iemand zoals ik ideaal is. ;-) Je opent de app, scant je gezicht en kunt meteen te werk gaan. Kies ervoor om zelf producten uit te kiezen of ga direct naar de ready-to-wear looks. Wanneer je zelf producten uitkiest heb je eindeloos veel opties. Elk denkbaar product kun jij via deze app aanbrengen. Zo heb ik voor het eerst in mijn leven de perfecte winged liner. Er gaat een wereld voor mij open! Alles is mogelijk om met deze app de mooiste make-up look te creëren. Laten we het testen...

 


Stap 1: Scan het gezicht


Stap 2: Kies voor 'klik hier voor producten' (of 'klik hier voor ready-to-wear looks')


Stap 3: Kies producten uit


Stap 4: En probeer de make-up uit!

Zie hier het eindresultaat van twee verschillende looks:
 

Uitgespeeld met de looks? Bekijk dan ook even de how-to video's door in het menu op 'how to' te klikken. Deze kant-en-klare make-up looks zijn helemaal on trend waardoor je geïnspireerd raakt om verschillende looks uit te proberen. I like

Download MakeUp Genius voor iPhone en iPad in de Apple Store. Android gebruikers kunnen de app vinden in de Google Play Store. LET OP! De app is vanaf woensdag 25 maart beschikbaar! 


PS: Wil je kansmaken op een make-up pakket van L'Oréal Paris? Deel dan jouw MakeUp Genius look op social media met #OMGenius!

Deel dit artikel
Back to top