Beauty

Supermodel Luma Grothe nieuw gezicht L'Oréal Paris

Supermodel Luma Grothe nieuw gezicht L'Oréal Paris

De beeldschone Luma Grothe is door L'Oréal Paris uitgeroepen door het nieuwste gezicht van het cosmeticamerk. Het supermodel sluit zich als nieuwe gezicht van L’Oréal Paris aan bij supermodellen als Karlie Kloss, Barbara Palvin, Lara Stone, Natasha Poly, Bianca Balti, Liya Kebede en Doutzen Kroes. 

De ongekend knappe Luma Grothe daagt de modewereld uit op de catwalk en is het frisse, sterke gezicht van een nieuwe generatie topmodellen. Ze is een ster op het web met haar edgy social communities en blijft weg van stereotypes dankzij haar gewaagde en toch vrouwelijke look waardoor je haar niet snel zult vergeten.

"Ik ben erg trots om zo'n inspirerend merk te gaan vertegenwoordigen. Voor mij is "Omdat je het waard bent" zelfs meer dan een legendarische slogan waarmee ik ben opgegroeid, het is een motto dat blijft resoneren in mijn generatie. Het is een tijdloos en actueel statement. Al generaties lang staat L'Oréal Paris voor schoonheid in al zijn diversiteit en stimuleert L’Oréal Paris vrouwen om in zichzelf te vertrouwen. Zelfvertrouwen is voor mij de sleutel naar geluk,” aldus Luma Grothe.


Beauty Luma Grothe nieuw gezicht L'Oréal Paris

Luma Grothe

Luma werd op haar 16e gespot door een modelscout en tekende direct daarna haar eerste modellencontract. Hierop verhuisde ze naar Sao Paulo, aangemoedigd door haar hechte familie. Nog geen zes maanden later was zij op weg naar Londen, wat het keerpunt bleek te zijn van haar carrière. Haar positieve en bruisende persoonlijkheid won al snel vele harten en dankzij haar enorme inzet sprak zij al binnen 3 maanden Engels en begon ze aan het bouwen van haar naam als model. Ze vervolgde haar pad over de veelbesproken runways van Parijs, Milaan en New York waarbij zij shows liep voor grote modehuizen zoals Burberry, Vivienne Westwood, Versace en Dsquared2. Wanneer Luma niet druk is met poseren voor grote fotografen als Mario Testino, Ellen Von Unwerth of Mert&Marcus vinden we haar wel op de covers van 's werelds grootse magazines zoals VS, Vogue Italia, Glamour en Elle. Tussen de catwalks en fotoshoots door is Luma enorm actief online. Als een onverzadigbare social media junky blijft zij constant in contact met haar volgers.
?

 

I'm so happy to say that @lorealparisofficial will be my new family ?? now we are all gonna be worth It together !

Een video die is geplaatst door Luma Grothe (@thelumagrothe) opDe van origine Braziliaanse dankt haar opvallende schoonheid aan haar bijzondere Duitse, Japanse én Afrikaanse roots waarmee haar looks een combinatie zijn van invloeden uit elk continent. "Luma wordt nauw in de gaten gehouden door de fashionscene, en haar magnetische charisma gecombineerd met betoverend diepe smaragdgroene ogen maken haar één van de meest upcoming en trendy modellen van dit moment. Zij staat symbool voor een moderne en multiculturele visie op schoonheid, en we zijn daarom heel blij om haar te mogen verwelkomen in de L’Oréal Paris familie,” aldus Cyril Chapuy, L’Oréal Paris Global Brand President.


Beauty Luma Grothe nieuw gezicht L'Oréal Paris

Beauty Luma Grothe nieuw gezicht L'Oréal Paris
 

Deel dit artikel
Back to top