Lifestyle

Schrap dit product van je menu en je verliest buikomvang

Schrap dit product van je menu en je verliest buikomvang

Summer is finally here! Ook al lijkt dat misschien niet zo als je nu naar buiten kijkt, er komt binnenkort een dag aan dat je jezelf in je bikini wilt/moet hijsen. (We doen even een schietgebedje voor lekker weer). Als jouw workout-plan voor een bikiniproof lichaam nog geen zoden aan de dijk zet; wij stuitten op een feitje waardoor jouw buikomvang meteen een paar centimeter slinkt!

???

Zonder dat we er erg in hebben staat er bij velen van ons een productsoort op het menu die de grootte van onze buik niet ten goede komt, namelijk…daar komt ie; zuivel! Zuivelproducten - ook als je niet lactoseintolerant bent - zijn één van de grootste boosdoeners van een opgeblazen boel. De oorzaak hiervan is dat de meeste mensen niet voldoende enzymen produceren die nodig zijn bij de afbraak van lactose, ofwel de suiker in zuivelproducten. Dit resulteert in een opgeblazen buik. 

Dus geniet met mate van je met kaas belegde boterham, zomerse smoothies en roomijsjes. Zodra je dit doet scheelt het meteen een paar centimeter van je buikomvang. Hello flat(ter) tommy!

Was jij van dit nadeel van zuivel op de hoogte?

Beeld: Instagram @alenakrutri & @Doutzenkroes
Deel dit artikel
Back to top