Beauty

Plekjes die jij vergeet tijdens het insmeren

Plekjes die jij vergeet tijdens het insmeren

Je denkt misschien dat het nog niet zover is, maar de zomer komt er aan en de lente is al begonnen. Het is belangrijk dat je jouw huid beschermt tegen de zon, verbranden is namelijk slecht voor je huid, ziet er niet mooi uit en doet soms ook erg veel pijn. Wil jij je body optimaal beschermen tegen de zon? Vergeet deze plekjes dan vooral niet!

Bovenkant van je voeten

We brengen vaak onze zonnebrand aan over onze benen tot onze enkels. Maar dames, vergeet de bovenkant van je voetjes niet!

Bovenkant van je hand

De huid op de bovenkant van je hand is zachter en gevoeliger dan de huid op de rest van je lichaam. Vergeet daarom de rug van je hand niet en geef ze wat SPF liefde.

Tussen je vingers

Nu je toch met je handen bezig bent. Vergeet dan niet om ook wat zonnebrand aan te brengen tussen je vingers. Deze plek is vaak verborgen, maar vindt het ook niet fijn om te verbranden.

Niet je nek vergeten!

Omdat je het warm krijgt in de zon, is het logisch dat je je haar opsteekt. Vergeet op dat moment niet om je nek in te smeren. Neem ook je haarlijn mee.

Rode oortjes?

Onze oortjes hebben ook liefde nodig! Deze plek verbrand namelijk snel en dit willen we niet. So do not forget!

Knieën 

Die lekker zwetende knieholtes die we krijgen tijdens het zonnen, daar word je natuurlijk niet blij van. Toch is het belangrijk dat je ook deze plek niet vergeet. Je knieholtes zijn namelijk erg buigzaam, hierdoor doet het nog meer pijn als het verbrand is!

Lippen

Je hoeft niet per se zonnenbrand op je lippen te smeren. Een lippenbalsem waar SPF in zit doet al wonderen! Zo blijven jouw lippen mooi en verbranden ze niet.

 

Hou je totaal niet van in de zon liggen, maar ga jij voor een zelfbruiner? Lees dan hier een artikel om daarmee foutjes te voorkomen.

Beeld: IStock, Instagram: @irinashayk 

Deel dit artikel
Back to top