Beauty

Perfecte eyeliner met behulp van een haarschuifje

Perfecte eyeliner met behulp van een haarschuifje

De winged eyeliner het blijft soms een dingetje. Te lang, te kort, te dik of te dun. Bijna nooit krijg je jouw wing écht perfect. Er zijn al verschillende trucjes bedacht om je te helpen met het creëren van deze look. Wij hebben nu ook weer een leuke tip voor je, die je misschien nog niet wist en die ook nog eens super cheap is, omdat je het waarschijnlijk toch al in huis hebt.
 

Wat heb je nodig?

Een bobbie pin, ookwel een haarschuifje, natuurlijk jouw favorite eyeliner en een concealer met kwastje.

Let’s do it!

Stap 1

Breng jouw eyeliner aan langs de zijkanten van het schuifje. Doe dit aan de kanten van de opening. Zorg dat je genoeg aanbrengt, zodat er zo meteen een afdruk gemaakt kan worden.

Stap 2

Plaats de opening van het schuifje, waar je zojuist de eyeliner op hebt aangebracht, langs je ooghoek op de plek waar je jouw wing wil hebben. Hou het schuifje op die plek met een drukkende beweging. Alsof je een stempel afdrukt.

Stap 3

Na het stempelen met je schuifje zijn er als het goed is twee lijntjes ontstaan. Deze lijntjes kun je altijd nog wat dikker maken door er met je eyeliner er langs te gaan. Het enige wat je nu nog te doen staat, is het opvullen van je wing. Vul met dezelfde eyeliner het open gat in. Almost done!

Stap 4

Vind je jouw wing niet scherp genoeg? Ga dan met een dun concealer kwastje langs de lijntjes om hem nog puntigeer te maken. Ook zorg je er daarmee voor dat zwarte vegen verdwijnen. 

Vind je de winged liner look te gewaagd voor jouw of ben je benieuwd wat de mannen ervan vinden? Lees dit hier!

Give it a try! Laat jouw bobble pin,eyeliner look hieronder zien. 
 

Beeld: Instagram: @lorealmakeup, IStock 

Deel dit artikel
Back to top