Lichaamsverzorging

Perfecte benen krijg je zo: 3 simpele stappen

Perfecte benen krijg je zo: 3 simpele stappen

We kunnen het bijna niet geloven, maar het is zowaar écht een beetje zomer aan het worden in Nederland. Voor morgen is er een heerlijke warme dag voorspeld, en ook vandaag is de temperatuur niet onaangenaam. Shorts, rokjes…haal ze maar snel tevoorschijn. Maar ho stop! Niet voordat je deze drie simpele stappen hebt uitgevoerd voor perfecte benen. Lees je mee?

 

1. Zeg je dode cellen vaarwel

Door te scrubben verwijder je in no time je dode huidcellen. Maak met een scrubgel of scrubhandschoen cirkelende bewegingen voor een optimaal resultaat. 

 

2. Concentreer op het hoofddoel

Last van cellulitis, spataderen of andere vervelende kwaaltjes? Op korte termijn kun je hier helaas weinig aan doen. Concentreer je voor nu daarom op het hoofddoel; mooie zomer ready benen. Met een scheerbeurtje kom je al een heel eind! En laten we realistisch wezen, 85 tot 90 procent van de vrouwen op de wereld heeft, in meer of mindere mate, last van cellulitis. Dus probeer je er geen zorgen over te maken.

 

3. Get your (fake) tan on

Niet gezegend met bruine benen? Met een tanning spray heb je in een handomdraai een Summer glow op de beentjes. Heb je van jezelf al bruingekleurde steltes? Geef ze dan een zomergloed met een bronzer. Sex on legs verzekerd!

 

HEB JIJ NOG EEN GOEDE TIP VOOR ONS?

Deel dit artikel
Back to top