Haarverzorging

Oscars 2017: de 5 mooiste hair looks

Oscars 2017: de 5 mooiste hair looks

Gisteravond, voor ons gisternacht, vond in Los Angeles de 89ste Oscaruitreiking plaats. De Oscar is de belangrijkste filmprijs in de Verenigde Staten en dus bracht deze avond ons niet alleen memorabele momenten op, ook de allermooiste verschijningen van acteurs, actrices en andere celebs.

Oscar Winnaars 

First things first, de winnaars. La La Land was maar liefst veertien keer (!) genomineerd en mocht zes gouden beeldjes mee naar huis nemen. Onder meer voor de Beste Regie en Beste Actrice (Emma Stone). Ook Moonlight was acht keer genomineerd en won uiteindelijk de prijs voor Beste Film. Door een fout werd eerder La La Land uitgeroepen tot winnaar, waardoor de avond nogal in verwarring eindigde.

Red carpet Hair

De Oscars, officieel de Acadamy Awards, leverden ons weer prachtige jurken en make-up, maar ook adembenemende hair looks op. Van glamorous tot casual, steil tot megakrullend. Wij hebben de mooiste hair looks voor je op een rijtje gezet. Kijk mee en geniet!

De Oscars 2017

Emma stone

Oscars 2017: de 5 mooiste hair looks
Emma Stone won de Oscar voor Beste Actrice voor haar hoofdrol in La La Land. Maar wat ons betreft verdient Emma ook de prijs voor beste kapsel van de avond! Emma verscheen geheel in stijl van de film in een old Hollywood glamour look compleet met gouden jurk en rode lippen. Met een zijscheiding en een grove slag waren haar glanzende rode lokken tot in de puntjes verzorgd.

Stylingtip! Wil jij net zo'n glamorous hairdo als Emma? Krul het haar in een middenscheiding met een dikke krultang. Maak er vervolgens de zijscheiding in en houdt het in model met Elnett Satin Diamant haarspray. Deze geeft het haar glans en beschermt het tegen vochtigheid, en je borstelt het er zo weer uit.


Jessica Biel

Oscars 2017: de 5 mooiste hair looks
Ook Jessica Biel ging voor een klassieke hairdo bij haar metallic jurk. Haar glossy donkerbruine lokken waren vanuit een middenscheiding in een lage gedraaide knot vastgebonden.   


Naomie Harris

Oscars 2017: de 5 mooiste hair looks
Naomie Harris droeg haar lokken sleek & straight in een middenscheiding achter haar oren. Het gaf de actrice samen met haar roze oogschaduw een zachte, bijna kwetsbare uitstraling.


Karlie Kloss

Oscars 2017: de 5 mooiste hair looks
Net als Emma Stone koos ook Karlie Kloss voor een old Hollywood glamour hair look. Karlie's champagne blonde lokken kregen een grove krul tot op haar schouders.


Halle Berry

Oscars 2017: de 5 mooiste hair looks?
Wauw! Over krullen gesproken, bij Halle Berry schoten deze niet tekort. De 50-jarige actrice verscheen met een volle bos perfecte, glanzende krullen. Wil jij net zulke elastische en veerkrachtige krullen? Elnett Crème de Mousse krullen is een verzorgdende mousse die ervoor zorgt dat de krullen niet verzwaren, hard voelen of  plakkerig worden!

 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top