Lifestyle

Op zoek naar een kerstcadeau voor hem? Dit zijn de leukste 10!

Op zoek naar een kerstcadeau voor hem? Dit zijn de leukste 10!

Een origineel kerstcadeau verzinnen is niet gemakkelijk. Zeker als het gaat om een kerstcadeau voor hem. Want op welk cadeau zit hij eigenlijk te wachten? TrendAlert to the rescue, want wij zochten het uit. Dit zijn de 10 meest originele kerstcadeau's voor mannen!

Sokken, boxershorts, of aftershave. Grote kans dat je één van deze cadeau's wel eens aan je vader, vriend of broer hebt gegeven. Niets mis mee natuurlijk, maar mocht je het standaard kerstcadeau voor hem zat zijn en wil je eens iets anders geven? Dan vind je hieronder de nodige shopping inspiratie. Met de volgende 10 cadeau's sla je de plank nooit mis!

De sportieve man

Een origineel kerstcdeau. Man, man, wat is het toch lastig om een leuk cadeau te verzinnen. Maar houd jouw vent van sport? Of slaat je vader maar wat graag een balletje op de tennisbaan? Dan is een sporttas het ideale kerstcadeau voor hem. 
 

kerstcadeau man

Nike sporttas, € 24,95 Bol.com.                              Tunturi dumbbells, € 9,99 Bol.com

De ijdele man

Wat geef je een man die meer parfums heeft dan jij? De metro man besteedt aandacht aan zijn uiterlijk en is geïntereseerd in mooie dingen. Het perfecte kerstcadeau voor hem is natuurlijk een mooi, klassiek horloge. Ook leuk: een baardtrimmer, zodat ie zijn baardje mooi kan bijhouden. 
 

kerstcadeau man

Renard Grande horloge, € 179,- deBijenkorf.        Parasonic baardtrimmer, € 24,95 Bol.com

De bourgondische man

Houdt jouw man, vader of broer van koken? Staat ie graag in de keuken of geniet hij enorm van lekker eten en tafelen? Dan is een blender of ..... een origineel kerstcadeau voor hem.
 

kerstcadeau man

Philips blender, € 44,49 Bol.com                            Kaasset 4-delig, € 15,99 deBijenkorf            

De artistieke man

Een man die van design houdt maak je blij met een inspirerend boek, een mooi decoratief object of bijvoorbeeld een DIY-set. Kan hij uren met muziek bezig zijn? Dan zal een draagbare speaker ook in de smaak vallen. 
 

kerstcadeau man

Restyle je huis, € 29,99 deBijenkorf                     Bluetooth waterproof douche speaker, € 16,- Bol.com

De zakenman

Zoek je nog een origineel cadeau voor de hardwerkende man? Wat dacht je van een powerbank of een stijlvolle creditcardholder? Volgens ons hét perfecte kerstcadeau voor hem!
 

kerstcadeau man

Secrid cardprotector, € 24,95 deBijenkorf          Trust powerbank, € 12,49 Bol.com

 

 

Wat is volgens jou het perfecte kerstcadeau man? Laat het ons weten!

Voor nóg meer cadeau inspiratie klik je hier. 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top