Beauty

Op deze 4 manieren kun je concealer ook gebruiken

Op deze 4 manieren kun je concealer ook gebruiken

Zonder welk make-upproduct zou je niet kunnen? Als je die vraag hier op de redactie stelt, kiest meer dan de helft voor concealer. Omdat het onze oneffenheden en wallen wegwerkt, what more do you need in life? Maar we hebben nog beter nieuws, want je kunt concealer ook nog op heel veel andere manieren gebruiken. Lees snel door, want je kent ze vast nog niet allemaal!

 

Primer op je oogleden

De ideale primer waardoor jouw oogschaduw veel beter blijft zitten is concealer. Maar je kunt concealer ook gebruiken zonder oogschaduw, want het zorgt voor een mooie gelijkmatige tint op je oogleden. Vooral wanneer je last hebt van roodheid of wanneer je adertjes door jouw oogleden ziet

 

Primer op je lippen

Je wilt het liefst dat je lipstick zo lang mogelijk blijft zitten (regelmatig bijwerken is namelijk veel moeite). Ook voor je lippen kun je concealer gebruiken als primer en dan blijft je lipstick echt langer zitten. Het zorgt er ook voor dat de kleur van de lipstick beter uitkomt, doordat je het op een neutrale basis aanbrengt, in plaats van de pigmentkleur van jouw lippen. 

Op deze 4 manieren kun je concealer ook gebruiken

Winged eyeliner 

Om een nog scherper effect te creëren, breng je een klein beetje concealer aan onder de hoek van je winged eyeliner. Vergeet niet om dit goed te blenden! Dit trucje werkt trouwens ook als je een beetje bent uitgeschoten.  

 

Als highlighter

Concealer kan ook heel goed functioneren als highlighter, kies dan wel een kleur die twee tinten lichter is dan je huidskleur. Hier kun je delen in je gezicht mee oplichten zoals je jukbeenderen, je binnenste ooghoeken, je wenkbrauwbot, je neusbrug en je cupidoboog boven je lip. 


Weet jij nog meer manieren waarop je concealer kunt gebruiken? 

Lees hier hoe je verschillende kleuren concealer gebruikt!
 

Beeld: Instagram @lorealmakeup 
Deel dit artikel
Back to top