Fashion

#NYFW beauty looks: Day 3

#NYFW beauty looks: Day 3

Zaterdag, dag 3 van New York Fashion Week FW '16, verzorgde de Maybelline squad de make-up van Baja East en LRS Studio. Het resultaat? Fierce looks met bold glass-like shine lips. Bekijk de krachtige beauty looks hieronder. 
 

De looks mogen dan beiden krachtig zijn en mega glanzende lippen bevatten, daar houdt de gelijkenis dan ook op. Waar de makeup artist bij Baja East voor kleur kiezen (roze oogschaduw, rode lippen) is de make-up van LRS Studio all black, everything. Scroll door de prachtige detailfoto's en beslis welke jouw favoriet is.

FW '16
Baja East FW '16
#NYFW beauty looks: Day 3

Voor Baja East creëerde Maybelline's makeup artist Yadim een glamorous versie van een vrouw die de hele nacht heeft gefeest in de jungle: "She's the girl who even after the party is over, isn't ready to call it quits". Fierce eyes met spidery lashes en lippen die bijna van glas lijken te zijn door de glans. Een intense, energieke look. 
 

STEP BY STEP#NYFW beauty looks: Day 3#NYFW beauty looks: Day 3
#NYFW beauty looks: Day 3#NYFW beauty looks: Day 3#NYFW beauty looks: Day 3#NYFW beauty looks: Day 3

 

LRS Studio FW '16
#NYFW beauty looks: Day 3

De inspiratiebron voor de LRS Studio FW '16 collectie is de New Romanticism movement van de jaren 80. De creativiteit en energie van die tijd wordt vastgelegd in mysterieuze zwarte en rijke make-up. Een zachte smokey eye met onderbroken eyeliner en zwarte glanzende lippen die het idee creëren dat ze van lakleer zijn.

#NYFW beauty looks: Day 3#NYFW beauty looks: Day 3

Houd de NYFW pagina van TrendAlert in de gaten voor de mooiste backstage shots van de make-up!

Deel dit artikel
Back to top