Face & Sculpting

Nieuw in de MakeUp Genius app: holiday looks

Nieuw in de MakeUp Genius app: holiday looks

Ben jij al bekend met de MakeUp Genius app van L'Oréal Paris? Met de app kun je make-up op je gezicht testen zonder het daadwerkelijk aan te brengen. Hoe dit werkt? Je houdt je gezicht voor de camera van jouw telefoon of tablet en klikt de producten of ready-to-wear looks aan die jij op je gezicht wilt zien. Je ziet de make-up direct live op je gezicht, en je kunt zelfs je gezicht bewegen en van alle kanten bekijken!

Speciaal voor de feestdagen zijn er nieuwe looks toegevoegd aan de MakeUp Genuis app. Niet alleen de vier kerstlooks van Doutzen Kroes kun je terugvinden onder de Ready-to-Wear Looks, ook make-up artist Amanda Rijff, Marlieke Koks van Cotton & Cream, Laura Ponticorva en TrendAlert hoofdredacteur Daphne Schaufeli hebben speciaal voor de app een party look gecreëer. Bekijk de looks en lees de interviews hieronder!

Flawless Goddess

 Amanda Rijff – Master Make-up ArtistNIEUW in de Make-up Genius app: kerst looks

Waarom heb je gekozen voor deze look?
Amanda: "Dit is een look die altijd kan en het geeft je huid een frisse uitstraling."

Hoe kom je bij deze naam? 
Amanda: "Flawless is eigenlijk waar ik voor sta en onderdeel van mijn expertise. De kernwoorden zijn fris, stralend en gezond. Goddess ligt echt in lijn met de feestdagen en de uitbundige kleurtjes zodat je echt een sprankelend middelpunt bent voor de Kerst." 

Wat is het perfecte product om deze look te creëren? 
Amanda: "De eyeliner. Een eyeliner geeft je een spannende oogopslag en werkt goed in combinatie met smokey eyes." 

Wat vind je van de MakeUp Genius app? 
Amanda:"Tof! Mooi dat we zo ver zijn dat er technieken zijn dat je miskopen kan minimaliseren. Super dat je vooraf al kan zien hoe het staat en hoe je het product het beste kunt aanbrengen." 

Wat is een gouden tip die je mee zou geven voor de perfecte kerstlook? 
Amanda: "Focus op je ogen, zorg dat ze sprankelen. Gebruik een eyeliner en als je kleine ogen hebt gebruik een zwart potloodje en zet al schetsend een lijntje tussen de wimperhaartjes op je waterlijn. Hierdoor lijken je ogen groter, wordt je oogkleur helderder en je oogwit witter!" 

 

Mysterious Glam

Marlieke Koks - owner of Cotton & Cream
NIEUW in de Make-up Genius app: kerst looks

 

Waarom heb je voor deze look met deze producten gekozen?
Marlieke: "De make-up look waar ik voor heb gekozen is krachtig, sexy en mysterieus. Perfect voor de feestdagen. Ik houd niet van kleurrijke oogmake-up en daarom heb ik gekozen voor een look met veel bruin- en zwarttinten. Deze kleuren staan mooi bij vrijwel alle andere kleuren kleding die we meestal dragen tijdens de feestdagen: goud, zilver, zwart, donkergroen en rood." 

Je hebt gekozen voor de naam Mysterieus Glam, waarom?
Marlieke: "Ik vind het mooi wanneer de ogen opvallen en kracht uitstralen. Door donkere oogmake-up krijg je een sterke, mysterieuze en geheimzinnige uitstraling. Aan de andere kant is deze look ook heel glamourous en chic. Deze combinatie vind ik perfect!"

Wat vind je van de MakeUp Genius app?
Marlieke: "Geniaal! Met weinig moeite kun je experimenteren met make-uplooks. Ik vind het verassend dat er eigenlijk heel veel looks zijn die bij je passen, waar je daarvoor niet van bewust was. Je krijgt dus heel gemakkelijk inspiratie en ziet meteen of de look je staat. Extreem handig!" 

Heb je nog een tip voor de feestdagen?
Marlieke: "Stap uit je comfortzone en val lekker op! Juist tijdens de feestdagen mag er uitgepakt worden."
 

Sparkly Glow

Laura Ponticorvo / blogger & youtuber
NIEUW in de Make-up Genius app: kerst looks

 

Waarom heb je voor deze look gekozen?
Laura: "Ik vind dat de look goed bij me past. Ik houd erg van glamourous en vandaar ook de glowy make-uplook. Door middel van bruine lipstick creëer ik een subtiele look in combinatie met de feestelijke glow." 

Is dit een look die jou typeert?
Laura: "Ik houd heel erg van de J.Lo look. Lekker shiny voor de feestdagen. De naam van m’n look is Sparkly Glow, het dekt mijn complete look voor de feestdagen."  

Welk product is tijdens de feestdagen onmisbaar? 
Laura: "Een mooie lipstick is erg belangrijk voor mij. Ik houd heel erg van nude kleuren, maar voor de feestdagen vind ik bruine tinten of oudroze ook heel erg mooi. Met een mooie lipliner en een gloss eroverheen zie je er stralend uit." 

Wat vind je van de MakeUp Genius app?
Laura: "Heel cool. Mooi ter inspiratie voor de vrouwen. Je kan veel experimenteren en kijken wat er het beste bij je staat en past."  

Leuke tip voor de feestdagen?
Laura: "Gebruik een shimmer op je jukbeenderen voor extra shine tijdens de feestdagen." 

 

Shimmery Red Chic

Daphne Schaufeli - Hoofdredacteur TrendAlert
NIEUW in de Make-up Genius app: kerst looks

 

Waarom heb je gekozen voor deze look?
Daphne: "Normaal kies ik alleen voor ogen of lippen, maar ik vind dat je tijdens de feestdagen mag uitpakken en dus voor beiden mag gaan. Ik werd geïnspireerd door de make-up van Gisèle Bündchen op de cover van Vogue Brasil. Die vond ik zó prachtig." 

Wat is voor jouw het perfecte product om een mooie kerstlook te creeren?
Daphne: "Bronzer! We zitten toch in het winterseizoen en een gezond kleurtje is vaak ver te vinden. Een goed aangebrachte bronzer geeft je een healthy glow! Bovendien kan het je gezicht shapen." 

Heb je nog een tip voor de feestdagen?
Daphne: "Mocht je rode lippen willen met Kerst, zorg dan dat je een langhoudende lipstick draagt. De kerstdagen staan in het teken van eten, maar ook van genieten en je wilt je niet zorgen hoeven maken om uitgelopen lipstick." 

Wat is het product voor jou van 2015?
Daphne: "Het is echt het jaar van de wenkbrauwen. Ik ben dit jaar voor het eerst naar een wenkbrauwspecialist geweest en het is de beste keuze ooit geweest. Ik raad het iedereen aan!"

Wat vind je van de MakeUp Genius app? 
Daphne: "Superleuk en handig. Ik moet hem vaker gebruiken!"

 

Deel dit artikel
Back to top