Beauty

Na deze 3 stappen zit je concealer nog mooier

Na deze 3 stappen zit je concealer nog mooier

Concealer is niet meer weg te denken uit onze routine. We gebruiken concealer om onze wallen weg te werken of om onzuiverheden te verbergen. Maar helaas kan je concealer soms in de lijntjes van je gezicht verdwijnen of ligt het net niet lekker op de huid. Lees deze drie stappen zodat je concealer nog mooier gaat zitten.

Stap 1: Oogcrème

Kies een lichte oogcrème die hydrateert en een gezonde uitstraling geeft. Breng de oogcrème aan onder je oog en gebruik een dun laagje. Dep het in de huid in plaats te smeren. Laat het even intrekken voordat je doorgaat naar stap twee. 

Stap 2: Concealer

Kies voor een lichtdekkende concealer. Een te dekkende concealer zorgt voor een pancake effect onder je ogen en dit ziet er niet natuurlijk uit. Ga voor een concealer die één tint lichter is dan je huidskleur. Een te lichte concealer kan ervoor zorgen dat het wit (vooral op foto's) uitslaat onder je ogen.


Stap 3: Perfecte routine

Je zou het misschien niet verwachten, maar concealer is de laatste stap als het om je ooglook gaat. Breng dus eerst je oogschaduw en mascara aan, vervolgens de oogcrème en uiteindelijk de concealer. Deze routine zorgt ervoor dat je concealer mooier gaat zitten dan ooit!


Concealer kun je behalve onder je ogen ook op andere plekken van je gezicht gebruiken om onzuiverheden te verdoezelen. Wil je meer hierover weten? Lees het artikel hier. 

 

Ga jij deze tips toepassen? Laat hieronder weten wat jij ervan vindt.
 

Beeld: Instagram, @lorealmakeup 

 

Deel dit artikel
Back to top