Beauty

My current daily makeup: Daphne

My current daily makeup: Daphne

Een nieuw rubriekje op Trend Alert namelijk: My Current Daily Makeup. Iedere vrouw heeft zo haar eigen dagelijkse make-up routine en eigen favoriete producten en waarom deze niet delen met andere vrouwen? Dit is op dit moment de dagelijkse make-up routine van Daphne!   

"Ik ben -behalve met lipstick- eigenlijk helemaal niet zo van het uitproberen met make-up, tenminste niet on a daily base. Ik sta zeker open voor het uitproberen van nieuwe producten, maar wanneer ik een fijn product heb gevonden, dan blijf ik daar graag trouw aan. Bovendien maak ik niet heel erg veel tijd vrij in de ochtend, dus het moet een fijne routine zijn waar je op kunt rekenen. Heb ik wél de tijd of maak ik tijd voor een speciale gelegenheid, dan komen alle toeters en bellen tevoorschijn." 

Mijn Make-up Routine deze winter

"Voor mij start mijn routine met verzorging: ik reinig mijn huid en vervolgens breng ik een serum, oogcrème en dagcrème aan. Vlak daarna breng ik foundation aan, omdat ik graag wil dat deze blend met mijn crème voor een zo natuurlijk mogelijk effect. De True Match foundation is superblendable, heel fijn, en ik heb mijn perfecte kleur gevonden (N2)! Als het nodig is, breng ik ook concealer aan, maar dit doe ik (nog) niet dagelijks. Ik ben bovendien ook niet zo van het 'setten' van mijn foundation met losse poeders, omdat ik van die dewy glowy look houd. Ik heb misschien een beetje een gekke volgorde maar dan ga ik met mijn wenkbrauwen aan de slag. Ik ga regelmatig naar mijn wenkbrauwspecialist dus het enige wat ik doe is mijn wenkbrauwen inkleuren wanneer de kleur is vervaagd, de vorm blijft er gelukkig altijd goed inzitten. Mijn all time favorite wenkbrauwproduct is toch wel de Brow Satin Duo!

Dan ga ik weer verder met mijn basis, en begin ik met highlighter. Ik heb er twee waarmee ik afwissel, een liquid van True Match en een stick (Master Strobing Stick). Ik moet zeggen dat de stick wel lekker snel is hoor! Love. Dan breng ik bronzer en/of blush aan net onder mijn jukbeenderen. Mascara stel ik altijd zo lang mogelijk uit, ik vind dit gewoon niet zo heel erg leuk om te doen, maar met Lash Sensational is het al een stuk minder erg. Deze mascara is al jarenlang favoriet! Tenslotte een lippenbalsem, maar ik heb ook altijd twee lipsticks, een donkerrode en een nude-roze in mijn tas. Je weet maar nooit waar je ineens zin in hebt!"
 Producten:
L'Oréal Paris True Match foundation - N2
L'Oréal Paris True Match Concealer - W 1-2 Ivory Beige
L'Oréal Paris Brow Artist Plumper wenkbrauwgel - Transparant
Maybelline Brow Satin Duo - 04 Dark Brown
Maybelline Lash Sensational Mascara - Black
L'Oréal Paris True Match Liquid Highlighter - 301 Rose Glace
Maybelline Master Strobing Stick - 100 Light
L'Oréal Paris True Match Blush - 90 Rose Eclat
Maybelline Babylips Balm & Blush - 03 Juicy Rose
 

 

Deel dit artikel
Back to top