Fashion

MTV EMA's 2015: de mooiste make-up looks

MTV EMA's 2015: de mooiste make-up looks

Gisteravond vonden de MTV European Music Awards 2015 plaats in Milaan. Het evenement stond geheel in het teken van muziek, awards en looks. Op de laatste zoomen wij graag uitgebreid in. De best dressed hebben we al voor je op een rij gezet, maar onze favoriete make-up looks delen we ook graag!

Voor het gemak hebben we een top 5 gemaakt met de -volgens ons- winnende make-up looks. Gastvrouw van de avond Ruby Rose staat met stip op de eerste plaats. Kijk even naar de foto hieronder: die ogen, those brows, die wimpers! Zoals je kunt zien heeft deze beauty niet veel make-up nodig, maar ze accentueert enkel haar USP's: eyes & brows! Bronzer en blush en een glossje op de lippen maken haar beauty look af.


Zowel Hailey Baldwin, Jourdan Dunn als Ashley Benson rockten een smokey eye voor EMA's. Hailey en Ashley kozen voor een zwart-grijze smokey eye terwijl Jourdan Dunn voor een gouden smokey eye kiest die heel erg mooi bij haar huid staat. Tenslotte is Ellie Goulding perfect op de hoogte van de trends mee en verfde haar lokken voor de gelegenheid Pumpkin Spice. Haar make-up houdt ze verder rustig met een nude look. 


En wisten jullie al dat de MTV EMA's volgend jaar in Rotterdam zullen plaatsvinden? Leuk!!

1. Ruby RoseMTV EMA 2015: de mooiste beauty looks

2. Hailey Baldwin
MTV EMA 2015: de mooiste beauty looks
3. Jourdan Dunn
MTV EMA 2015: de mooiste beauty looks
4. Ashley Benson
MTV EMA 2015: de mooiste beauty looks
5. Ellie Goulding
MTV EMA 2015: de mooiste beauty looks

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top