Beauty

Monthly beauty favorites: mei

Monthly beauty favorites: mei

Op de Trend Alert redactie signaleren we niet alleen de laatste make-up trends, maar we testen ook regelmatig een nieuwe lipstick, een lekker lakje of een opvallende eyeliner. Welke producten wij het allerfijnste vinden? Bekijk hieronder onze beauty favorites van de maand mei.

Daphne's Darling

"Roze haar. Ik denk dat iedere vrouw het stiekem wel een keertje wilt (of heeft willen) hebben... Ik in ieder geval wel! Ik vind dit product van Colorista de uitvinding van de eeuw en het is zo makkelijk! Ik draag graag zwart en dan geeft roze haar je outfit echt iets extra's. En de kleur is er binnen een paar wasbeurten weer uit. Ik heb hier #PinkHair washout gebruikt, maar ik vind #PeachHair ook heel mooi. Je hebt nog acht kleuren waaronder turquoise, paars, lila en rood." 

roze haar

colorista peach

Floor's Favorite

"Als ik ’s ochtends mag kiezen tussen: nog een keertje omdraaien of gelijk beginnen aan mijn make-up routine, dan ben ik al omgedraaid (not a morning person). De Master Strobing Stick van Maybelline die ik gebruik is daarom dé uitvinding voor mij, want het is een super eenvoudig en snel product. Ik trek de dop van de stick af, breng een lijn aan op mn jukbeenderen en veeg het met mijn vinger een beetje uit… And i’m good to go! Er gaat geen dag voorbij dat ik geen highlighter draag, omdat het mijn gezicht binnen no-time een frisse uitstraling geeft en dat de hele dag lang."

strobing stick maybellinestrobing stick highlighter

Marlien's Musthave

"Ik ben obsessed met nudekleurige nagellak. Niet alleen omdat neutrale lakjes bij iedere outfit passen, maar ook omdat de juiste nude-tint je huidskleur veel beter laat uitkomen. Ik stond dan ook te springen om essie's nieuwe Gel Couture Ballet Nudes collectie uit te proberen, een collectie met zes geweldige nudekleuren. Mijn absolute favoriet: at the barre. Deze kaneelkleurige lak past perfect bij mijn huidskleur. Ook heel fijn dat er een speciale gel topcoat bij is die ervoor zorgt dat de lak een mega glans krijgt en lekker lang blijft zitten!"

essie at the barreessie at the barre

Esther's Essential

"Een lipstick kan voor mij een look afmaken, maar het ook totaal verpesten… Denk aan: droge lippen en 10x op een dag bijwerken. Met de L'Oréal Paris Lip Paint Matte Hollywood Beige gaat het nooit fout! Deze kleur past bij elke look (nude), is gemakkelijk aan te brengen (simpel kwastje) en blijft de hele dag zitten. De Lip Paint droogt snel en mat op, maar droogt mijn lippen niet uit. Genoeg redenen om mijn favoriet te zijn voor deze maand!"

lip paint loreallip paint hollywood beige

 

Deel dit artikel
Back to top