Haarverzorging

Met deze guide hoef je minder vaak je haar te wassen

Met deze guide hoef je minder vaak je haar te wassen

Harenwassen.. Het is een hele opgaven. We snappen dat je hier soms geen zin in hebt.  Daarom helpen we jou met het uitstellen hiervan. Met deze planning hou je het langer vol met jou dirty hair.

Day 1 Let’s do this

Net uit de douche gestapt na het wassen van je haar. Je haar is fris en fruitig en klaar voor een nieuwe dag. Föhn je haar als je dat fijn vindt of laat het opdrogen. Gebruik geen styling producten  zoals haarlak of mouse. Dit zorgt er namelijk voor dat je haar weer vies wordt. Good to know: Er bestaan satijnen kussenslopen waardoor je haar minder beschadigd en door elkaar heen gaat.

Day 2 The perfect day

Dag 2 is aangebroken, op deze dag zit je haar vaak het mooiste. Het is namelijk de tweede dag hersteld van het wassen en ready to go. Gebruik op dag twee nog geen droogshampoo, dit is namelijk ons geheime wapen voor de next day. Wel kun je een texturizing spray gebruiken, deze spray haalt het optimale formule uit je haar en zorgt ervoor dat je haar nog mooier zit. 

Day 3 Don’t give up

Je bent er bijna, het is al dag 3 en je hebt nog steeds een ongewassen koppie. Vandaag is de dag dat je haar vettig aan kan gaan voelen. And then there was droogshampoo, onze grootste vriendin. Spray de droogshampoo in je haar en kneed het door je roots. Dit zorgt voor volume en natuurlijk voor een clean look. Al zin om je haar te wassen? Of gaan we nog een dag door?

Day 4 You made it

De dag is dan toch echt aangebroken, we gaan onze haren wassen vandaag. Voel jij je totaal comfi bij jouw vette lokken? Pak deze dag dan nog mee en kies ervoor om je haar ' s avonds te wassen. Wij hebben namelijk de best haarlooks om jou vette lokken te verbergen, lees ze hier. Vind je het wel tijd om je haar te wassen? Go for it je hebt het lang genoeg uitgesteld.

Beeld: Instagram, @lorealhair

 

Deel dit artikel
Back to top