Oogmake-up

Met deze easy producten ben jij ready to Festival!

Met deze easy producten ben jij ready to Festival!

Hello Miss Hippie! Het festival seizoen is begonnen en laat dat nou net onze favoriete tijd van het jaar zijn. Muziek, zon en lekker ontspannen. Lange zomerse dagen en avonden waarop jij er op je best uit wilt zien natuurlijk. Nu jij je festival hair look hebt uitgezocht, is het tijd voor de make-up! 

Wij kiezen dit seizoen voor de hippie chic look en inspireren je graag met onze favorieten. Sta jij ook te trappelen om aan de slag te gaan met fijne make-upjes die makkelijk in gebruik zijn en bijdragen aan jouw festival face? Dan zijn deze vier looks misschien wel iets voor jou! 

Summer 2016 Festival looks?

Met deze producten ben jij effortless Festival-ready!

Meet Miss Hippie! Geen zin om teveel na te denken over je make-up of misschien bang dat je make-up van je gezicht smelt? Geen zorgen. Leg extra nadruk op de ogen en kies voor de ultieme festival lashes met de Mega Volume Miss Hippie mascara. En wees hierbij vooral niet zuinig, een paar laagjes over elkaar heen kunnen best en zorgen juist voor een groots effect. 
 

Met deze producten ben jij effortless Festival-ready!

Be a showstopper! Een festival is een uitermate geschikte gelegenheid voor een creatieve bui met make-up. Want opvallen mag. Ben jij handig met eyeliner? Denk dan eens out of the box en ga voor een grafische lijn die gezien mag worden. Lekker 70's en met recht een eyecatcher te noemen! Je wil toch een beetje opvallen in de massa toch? Tip: de Black Velvet Super Liner is de perfecte eyeliner hiervoor! 
Met deze producten ben jij effortless Festival-ready!

Brwow! Focus met deze look lekker op jouw wenkbrauwen, want de zonnebril die je bij deze look draagt laat deze perfecte volle wenkbrauwen nog meer spreken! Omdat je de rest van de  make-up look vrij simpel houdt, mag je best uitpakken met volle, donkere en verzorgde brows. Blijf wel dicht bij je eigen kleur! Fixeer ze met de Brow Artist Plumper, breng vervolgens een beetje mascara aan en eyeliner en je bent ready to go
Met deze producten ben jij effortless Festival-ready!

Flower power nails! Je bent de hele dag buiten en hebt uitgepakt met je outfit. Als je je handen tijdens het dansen in de lucht gooit, mogen je nagels natuurlijk best gezien worden! Kies voor een lekker fel kleurtje of speel met een speciale topcoat, zoals deze flower power editie van L’Oréal Paris. Een knipoog naar de 70's die op een festival natuurlijk heel goed tot zijn recht komt. 

 

Festival survival tip: 

Bring back-up!
Met deze producten ben jij effortless Festival-ready!

Niet alleen is een leuk tasje het prefecte accessoire om jouw outfit mee af te maken, het is ook nog eens super praktisch en slim! Zorg dat je voor deze lange dag de juiste productjes meeneemt waarmee je jouw look een snelle opfrisbeurt kan geven gedurende de dag. Handspiegeltje, lipproduct en misschien wel je favoriete mascara voor een kleine touch-up. Kan nooit kwaad toch na al dat gedans? 
 

Deel dit artikel
Back to top