Beauty

Make-up trend: upside down oogschaduw

Make-up trend: upside down oogschaduw

Waren we de afgelopen jaren besmet met het Adele-virus en kozen we vaak voor een klassieke eyeliner wing, 2017 is hét jaar van de oogschaduw! Van roze en rood tot nostalgisch blauw, kleur op je ogen is hotter dan hot. En nu spotten we de 'upside down' trend in oogschaduwland.

Gelukkig hoef je bij de 'upside down' trend niet op de kop te hangen om je oogschaduw aan te brengen. Het gaat bij deze trend namelijk om de plek waarop je je oogschaduw aanbrengt. De aandacht ligt immers niet op het bovenste ooglid, maar op het onderste ooglid. Even anders dus. 

Hoe je te werk gaat? Dat is heel simpel! Je pakt gewoon een kleurrijke oogschaduw (en een smal kwastje) of eyeliner en brengt hem aan onder je onderste wimperrand. Let wel op dat je de rest van je oog en je overige make-up neutraal houdt, want je wilt er natuurlijk niet uitzien als een clown. Wij moeten toegeven dat we deze trend best kunnen waarderen. Zeker toen we de knappe Shay Mitchell met upside down oogschaduw spotten. Bekijk onderstaande inspiratie maar eens. 

 

Wat vind jij van deze kleurrijke make-up trend?
 

Beeld: Instagram @lorealmakeup

Deel dit artikel
Back to top