Beauty

Lisa Eldridge nieuwe Creative Director LANCÔME

Lisa Eldridge nieuwe Creative Director LANCÔME

De Britse make-up artist Lisa gaat nu een gave nieuwe uitdaging aan! Ze start als directeur make-up creatie van Lancôme. Lisa Eldridge is een ongelofelijk getalenteerde makeup artist die een grote technische virtuositeit combineert met een zeer moderne gevoeligheid. 

Lisa zal voor het Franse huis producten en collecties bedenken die getuigen van de effortless chic signatuur van Lancôme. Daarbij zal ze ook routines en tutorials ontwikkelen om het leven van de vrouw te vergemakkelijken en van make-up een bron van bevrijding en niet langer van hoofdbrekens te maken. Een visie die ze uiteraard deelt met het merk. Make-up – natuurlijk of kleurrijk – moet uiteindelijk toch de schoonheid van de vrouwen ten goed komen. Lisa gelooft nu eenmaal niet in gedateerde regeltjes, maar eerder in gezond verstand. Enkel drie voorwaarden wil ze niet geschonden zien: kiezen tussen ogen OF mond, steeds producten kopen die je bij daglicht getest hebt en het gezicht verhelderen, en vooral alles in het werk stellen voor een mooie teint.

Lisa Eldridge:

'Dit is voor mij een ongelofelijk enthousiasmerend avontuur'
 


"Het is een hele eer benoemd te worden tot directrice van de make-upcreatie van Lancôme, een merk met een uitgebreid patrimonium, veel stijl en een flinke dosis integriteit. Ik zie er al naar uit om in het make-upatelier van Lancôme dat we in Parijs aan het oprichten zijn, nieuwe collecties, nieuwe kleuren en nieuwe producten te ontwikkelen. En om de nieuwe content die ik al in gedachten heb online te plaatsen. Dit is voor mij een ongelofelijk enthousiasmerend avontuur," aldus Lisa Eldridge over de samenwerking.  

 

Deel dit artikel
Back to top