Beauty

Like onze Facebook page en maak kans op iets moois!

Like onze Facebook page en maak kans op iets moois!

Wist je al dat TrendAlert ook een Facebook-pagina heeft? Zo kun je nog beter op de hoogte blijven van alle laatste beauty trends & updates, maar ook van onze winacties, make-uptips & life hacks. Of gewoon voor jouw dagelijkse portie beauty inspiratie... Noem maar op. Genoeg redenen om TrendAlert te volgen, maar we hebben er nóg een. 

Win: limited edition make-uppakket!

Bij TrendAlert houden we namelijk van uitdelen en daarom geven wij 5x een LIMITED EDITION SUMMER MAKE-UPPAKKET t.w.v. €50,- weg wanneer we 500 vind-ik-leuks hebben bereikt! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is naar onze Facebook-pagina te gaan en de pagina te liken en wie weet win jij één van de beautypakketten! Vinden wij leuk ;-)

Wist je al dat TrendAlert ook een Facebook-pagina heeft? Zo kun je nog beter op de hoogte blijven van alle laatste beauty trends & updates, maar ook van onze winacties, make-uptips & life hacks. Of gewoon jouw dagelijkse portie beauty inspiratie... Noem maar op. Genoeg redenen om TrendAlert te volgen, maar we hebben er nog één.

Deel dit artikel
Back to top