Like onze Facebook page en maak kans op iets moois!

Like onze Facebook page en maak kans op iets moois!

Wist je al dat TrendAlert ook een Facebook-pagina heeft? Zo kun je nog beter op de hoogte blijven van alle laatste beauty trends & updates, maar ook van onze winacties, make-uptips & life hacks. Of gewoon voor jouw dagelijkse portie beauty inspiratie... Noem maar op. Genoeg redenen om TrendAlert te volgen, maar we hebben er nóg een. 

Win: limited edition make-uppakket!

Bij TrendAlert houden we namelijk van uitdelen en daarom geven wij 5x een LIMITED EDITION SUMMER MAKE-UPPAKKET t.w.v. €50,- weg wanneer we 500 vind-ik-leuks hebben bereikt! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is naar onze Facebook-pagina te gaan en de pagina te liken en wie weet win jij één van de beautypakketten! Vinden wij leuk ;-)

Wist je al dat TrendAlert ook een Facebook-pagina heeft? Zo kun je nog beter op de hoogte blijven van alle laatste beauty trends & updates, maar ook van onze winacties, make-uptips & life hacks. Of gewoon jouw dagelijkse portie beauty inspiratie... Noem maar op. Genoeg redenen om TrendAlert te volgen, maar we hebben er nog één.

Gerelateerde Artikelen

close
Ook leuk om te lezen
Recommended article title
Maak kennis met Maybelline’s allereerste Asian model
close

Zoeken op de website

close