Gezichtsverzorging

Lekker bruin zijn in de herfst kan gewoon!

Lekker bruin zijn in de herfst kan gewoon!

Oh, wat is het toch fijn om een kleurtje te hebben! Het is misschien wel het allerleukste aan de zomer. Maar het feit dat het herfst is, betekent nog niet dat we gedag hoeven te zeggen tegen onze fijne teint. Die zomerse kleur willen we nog zo lang mogelijk aanhouden en dat kan. Hoe je dat doet? Wij vertellen het jullie! 

De Sublime Bronze lijn van L'Oréal Paris gaat ons bij onze missie helpen. Met deze vier producten blijf jij nog zo lang mogelijk bruin en ga je met een gezond kleurtje de herfst in!
 

Zo behoud je je zomerse kleur!

Gezicht

1. L'Oréal Paris Sublime Bronze Facial Mist
Allereerst kijken we naar het gezicht. Het gezicht wordt het meest blootgesteld aan de zon, maar gek genoeg verdwijnt het kleurtje hier ook het snelst. Hoe je jouw bruine gezicht aanhoudt? Met de Sublime Bronze Facial Mist! Dankzij de micro-verstuiver met maximale verspreiding wordt jouw gezicht op een gelijkmatige en regelmatige manier natuurlijk bruin - zonder strepen. Plus, je gezicht is 8 uur lang gehydrateerd! 
 

Lekker bruin zijn in de herfst kan gewoon!
Gezicht & lichaam 

2. L'Oréal Paris Sublime Bronze Duo Zelfbruinende Doekjes Express
Deze zelfbruinende doekjes zijn super eenvoudig te gebruiken en geven een egale, natuurlijke en bruine teint. Ze zijn snel en gemakkelijk, geschikt voor alle huidtypes, én te gebruiken voor een totale bruining: zowel het gezicht als de decolleté, armen en benen. Let op! Wanneer je je gezicht meeneemt, zorg dan dat je de wenkbrauwen en haargrens vermijdt. De teint verschijnt al binnen enkele uren. Hoe je het gebruikt? Zorg dat je van te voren je huid goed scrubt. Laat de tissue een aantal keer in verschillende richtingen over de te behandelen zones glijden voor een zo egaal mogelijk resultaat. Direct na gebruik de handen wassen. De doekjes kunnen dagelijks gebruikt worden tot de gewenste bruine teint is bereikt. Wil je deze teint aanhouden of ben je al bruin? Herhaal dan 2 keer per week. 

Lichaam

3. L'Oréal Paris Sublime Bronze zelfbruinende gel
L'Oréal Paris Sublime Bronze zelfbruinende gel geeft je een egale, natuurlijk bruine teint, maar hydrateert je huid ook gelijk. Na enkele uren imiteert het zelfbruinend bestanddeel de natuurlijke kleur van de gebruinde huid. De gel is gemakkelijk uit te smeren en plakt niet. Resultaat: een natuurlijke en gelijkmatige bruine teint zonder strepen. De gel is dagelijks te gebruiken tot de gewenste bruine teint is bereikt (vergeet van te voren niet te scrubben en naderhand de handen te wassen). Daarna 2 tot 3 keer per week aanbrengen. 

Zo behoud je je zomerse kleur!Zo behoud je je zomerse kleur!

Benen

4. L'Oréal Paris Sublime Bronze BB Summer Legs
Sublime Bronze BB Summer Legs is de allereerste BB cream voor de benen. De textuur is makkelijk uit te smeren en plakt niet. Het vervaagt direct zichtbare imperfecties en geeft de benen de hele dag een natuurlijk bruine teint. Bovendien zijn je benen tot 24 uur gehydrateerd. Aan het einde van de dag is de BB cream afwasbaar met zeep. Met andere woorden, geen zelfbruiner, maar make-up voor de benen. En no worries, het geeft niet af, maar geef het wel de tijd om goed in te trekken. De bronzer die in de BB cream zit kan namelijk wel afgeven wanneer het niet goed droog is. Zorg er dus wel voor dat je niet binnen 10 minuten na het aanbrengen de bus moet halen ;-) Het is namelijk niet de  Lees hier meer over de BB Summer Legs

Welk product of welke producten ga jij uitproberen om lekker bruin te zijn in de herfst?
 

Beeld: Thinkstock / Maritza Veer in Vogue Latin America 
Deel dit artikel
Back to top