Haarverzorging

Kom je naar de Hair Fashion Night van L’Oreal Professionnel?

Kom je naar de Hair Fashion Night van L’Oreal Professionnel?

L'Oréal Professionnel nodigt je uit voor het kick-off event Hair Fashion Night, een fantastische kans om in aanraking te komen met de hairstylists van L’Ore?al Professionnel en de place to be om haartrends en it-looks te ontdekken. Blok maar alvast in de agenda! Zien we jou maandagavond 30 mei in De Kromhouthal in Amsterdam? Meld je dan nu aan via de website!

Na het succes in Frankrijk kondigt L’Ore?al Professionnel met trots aan dat Hair Fashion Night vanaf 2016 jaarlijks wereldwijd zal plaatsvinden! Tienduizenden vrouwen in maar liefst 25 landen over de gehele wereld zullen in de maanden mei of juni uitgenodigd worden om samen met hun vriendinnen een trendy hairstyle aangemeten te krijgen door top haarstylisten in de L’Ore?al Professionnel salons.

Kom je ook naar de Hair Fashion Night 2016 van L’Oreal Professionnel?
 

Kick-off: Hair Fashion Night

In Nederland zal de Kick- Off van dit unieke event plaatsvinden op maandagavond 30 mei van 18.00-23.00 uur in De Kromhouthal in Amsterdam. Hair Fashion Night staat in het teken van Hair, Fashion en het vakmanschap van de professionele kapper. Vrouwen worden hier getrakteerd op de laatste hair fashion trends en naast gratis styling sessies zullen haarstylists advies geven op het gebied van haarkleuring en haarstijl.

Maar er is meer: Onder presentatie van Winston Gerschtanowitz zal een jury met onder andere Leco van Zadelhoff en Olcay Gulsen de Hair Influencer Award 2016 uitreiken. Ook kun je door het artistieke team van L’Oréal Professionnel geheel kosteloos een super trendy hair make-over krijgen. SuperTrash verzorgt een spetterende fashion show en The Voice winnares Maan geeft een fantastisch optreden. Naast beauty touch-ups, tunes van DJ Sunny en drinks & bites krijg je nog een mooie goodiebag met heerlijke L’Oréal Professionnel producten. Meld je snel aan, want OP=OP!
 

Kom je naar de Hair Fashion Night 2016 van L’Oreal Professionnel?
 

Gratis Styling Sessie

Kun je niet bij Hair Fashion Night zijn? Niet getreurd. Op 31 mei, 1 en 2 juni openen honderden L’Oréal Professionnel salons ook in de avonduren hun deuren om jou tijdens een 20 minuten durende styling sessie, één van de hotste looks te geven zoals gezien tijdens de laatste Internationale catwalk shows. Maak een afspraak voor een gratis styling sessie in een salon bij jou in de buurt. 

Kom je naar de Hair Fashion Night 2016 van L’Oreal Professionnel?

Kom langs voor een fantastische avond met gratis styling make-overs, een SuperTrash fashionshow en nog veel meer in Amsterdam op 30 mei of krijg een gratis styling make-over in één van de deelnemende L’Oréal Professionnel salons op 31 mei, 1 of 2 juni!

Ga naar de website www.hairfashionnight.nl voor meer informatie!

 

Deel dit artikel
Back to top