Fashion

Karlie Kloss verklapt waar je haar glam look shopt!

Karlie Kloss verklapt waar je haar glam look shopt!

Met haar eerste red carpet appearence in Cannes zorgde Karlie Kloss ervoor dat alle ogen op haar gericht stonden. Niet alleen door de metallic jurk van Louis Vuitton met de hoge split, ook haar beauty look was om door een ringetje te halen. Net als Doutzen en Eva Longoria, neemt ook Karlie Kloss een momentje -nèt voordat ze de red carpet betreedt- om het geheim van haar red carpet beauty look te delen. 

De sexy paillettenjurk van Karlie vormde een perfect contrast met het lieflijke haarbandje met strik wat haar een jeugdige look geeft. Met zo veel te zien kiest Karlie voor een neutrale make-up look. Maar zeg nou zelf: ze heeft ook niet veel nodig, toch?

Shop de red carpet look van Karlie Kloss

Shop de red carpet look van Karlie Kloss

De vrolijke Amerikaanse zit achterin de limousine als ze jou vertelt naar welke online shop je moet gaan om haar red carpet look te shoppen! "Ik ben helemaal gek op mijn make-up look. Als je hem net zo mooi vindt als ik, kun je hem shoppen op Bol.com," aldus Karlie. Je leest het goed. Shop de look van Karlie op deze Bol.com pagina. Bekijk de video met het vrolijke model hieronder!
 

 

Deel dit artikel
Back to top