Beauty

Isabel Marant en L'Oréal lanceren make-upcollectie

Isabel Marant en L'Oréal lanceren make-upcollectie

Yes, het is weer zover! L'Oréal Paris heeft weer een designer aan de haak geslagen. Na de succesvolle samenwerking met Balmain vorig jaar, slaat het cosmeticamerk nu de handen ineen met de it-girl designer van Parijs: jawel, Isabel Marant. 

De Franse designer is bekend om haar nonchalante ontwerpen die de typische je ne sais quoi stijl van de echte Parisiennes perfect weet te vatten. Zonder twijfel zul je ook met haar make-upcollectie dat stukje Parijse effortless kunnen bereiken. "I've always interpreted fashion's ready-to-wear literally, and I couln't be more thrilled at this chance to do that in makeup with an on-the-go collection with L'Oréal Paris," vertelt de Franse designer.  

De collectie zal bestaan uit vijf beauty musthaves waarmee je die coole Franse stijl kunt creëeren. Van een au naturel look voor overdag tot een smokey look voor in de avond. Hierbij zullen vooral de ogen, de wangen en de lippen in de kijker staan. 

Wanneer we de make-upcollectie kunnen bemachtigen? Nog even geduld, de collectie wordt namelijk in september, tijdens Paris Fashion Week, gelanceerd. 

isabel marant make-up collectie loreal

isabel marant make-up

Beeld: L'Oréal Paris
Deel dit artikel
Back to top