Oogmake-up

HOW TO: Zo creëer je de perfecte eyeliner wing

HOW TO: Zo creëer je de perfecte eyeliner wing

Vroeger waren het Audrey Hepburn en Brigitte Bardot, tegenwoordig is Alexa Chung ons ultieme eyeliner icoon. Vooral de winged eyeliner is enorm populair, maar lang niet iedereen heeft hem onder de knie, terwijl ze het wel graag zouden willen beheersen. Goed nieuws, wij nemen hem stap voor stap met je door, zodat ook jij deze eyeliner look kunt rocken!

Zit jij ook altijd minutenlang te staren naar het gezicht van Alexa Chung met gedachtes als 'Hoe doet ze dat toch?!' en 'Hoe krijg ik ook zulke mooie oogmake-up?'. 
 

Zo maak je eyeliner wings à la Alexa Chung
HOW TO: Zo creëer je de perfecte eyeliner wing
Stap 1: Voorbereiding 

Breng True Match Powder als basis op de ogen aan om ervoor te zorgen dat de eyeliner en mascara geen kant op kunnen. De True Match Powder matteert en corrigeert ook direct je oogleden, waardoor de eyeliner nog meer eruit springt. Indien gewenst kun je ook nog een neutrale oogschaduw aanbrengen. 

Stap 2: Eyeliner 

Gebruik een fijne eyeliner, de Super Liner Perfect Slim van L'Oreal Paris heeft een perfecte 'punt', en trek een strakke lijn langs je wimperrand van binnen naar buiten. Trek je ooglid bij voorkeur een beetje strak en eindig bij de buitenste ooghoek. Zet dan een stipje waar je wilt dat de eyeliner wing stopt aan beide kanten en check of ze gelijk zijn. Trek vervolgens de wing van buiten naar binnen, dus vanaf het stipje tot aan waar de eyeliner is gestopt. Werk hem dan bij totdat er een mooie overloop is. Lukt het niet in één keer? Don't worry, practise makes perfect!

Stap 3: Mascara

Een eyeliner look is natuurlijk niets zonder lange, gekrulde wimpers. Met de False Lash Superstar mascara van L'Oréal geef je jouw wimpers volume én lengte door eerst een laagje (witte) primer aan te brengen, voordat je met de mascara aan de slag gaat. En vergeet de wimperkruller vooraf niet!
 

Good Luck! 

Zo maak je perfecte eyeliner wings à la Alexa Chung


Alexa Chung mag dan de koningin van de winged eyeliner zijn, ook veel bloggers hebben het lookje geadopteerd in hun beauty routine. We verzamelden de mooiste eyeliner looks en het is leuk om te zien hoe iedereen de wing eigen maakt. Bekijk de verschillende looks van de grootste bloggers hieronder!
 

Zo creëer je een eyeliner look à la Alexa Chung
Sarah Hagelstam van 5 Inch and Up met de mooiste eyeliner

The Haute Pursuit
Vanessa van The Haute Pursuit rockt de winged eyeliner dagelijks

Negin Mirsalehi
Negin Mirsalehi kiest regelmatig voor prachtige eyeliner wings

http://www.beautycrush.co.uk
Sammi AKA Beauty Crush is verslaafd aan haar wings!

http://www.idressmyselff.blogspot.nl
Ook Yanin Namasonthi van I Dress Myselff staat het enorm goed

Dutchie Debbie van Six Feet From The Edge
Dutchie Debbie van Six Feet From The Edge kan niet zonder!

Zo maak je eyeliner wings à la Alexa Chung
 

Tip!

festival of party waarvoor je mag uitpakken? Kies dan eens voor een blauwe eyeliner in plaats van zwart!

Zo maak je perfecte eyeliner wings à la Alexa Chung

Zo maak je perfecte eyeliner wings à la Alexa Chung
Beeld: Getty

Giveaway
We geven 5x de Super Liner Perfect Slim eyeliner (black) van L'Oréal Paris weg. Wil jij kans maken? Meedoen is heel gemakkelijk. Stuur een e-mail naar info@trendalert.nl met jouw naam en adresgegevens! En wie weet ontvang jij binnenkort de Super Liner thuis! LET OP! Deze winactie is gesloten.

Deel dit artikel
Back to top