Haarverzorging

How to: de mooie Golden Globes' lob van Eva Green

How to: de mooie Golden Globes' lob van Eva Green

Op de rode loper van de Golden Globes verscheen ook Eva Green, de actrice was genomineerd voor haar rol in de Brits-Amerikaanse tv- serie hit Penny Dreadful. Eva betoverde de rode loper van de Golden Globes met een sophisticated 'lob', gecreëerd door de beroemde celebrity haarstylist Adir Abergel met producten van L’Oréal Professionnel.
 

Adir werd geïnspireerd door de diepe zijscheiding van Cindy Crawford in de jaren ’90. Het haar werd omhoog getild tijdens het knippen om zo volume te creëren en vervolgens zorgde hij voor een warrig effect. Om deze look tot stand te brengen gebruikte hij de styling producten van Tecni.Art en Infinium.

How to: de mooie lob van Eva Green

Eva Greens lob stap voor stap

1. Bereid het haar voor door L’Oréal Professionnel Dual Stylers Liss & Pump-Up van de aanzet tot aan de punt aan te brengen om veerkracht en volume te creëren. Breng voor textuur L’Oréal Professionnel Wild Stylers Beach Waves aan van de aanzet tot aan de punten.

2. Breng het haar vervolgens van achteren naar voren en föhn het haar droog met je handen om maximaal volume te creëren.

3. Maak pijpenkrullen met behulp van een krultang en zet deze vast met een speld om ze te laten afkoelen. Verwijder de spelden zodra de krullen afgekoeld zijn en borstel het haar in losse, beweeglijke golven.

4. Breng tot slot L’Oréal Professionnel Wild Stylers Next Day Hair aan vanaf de aanzet tot halverwege het haar. Maak de look af met L’Oréal Professionnel Infinium Extreme haarspray om ervoor te zorgen dat de look een perfecte houdbaarheid heeft! 

 

Meer zien van de Golden Globes? Bekijk hier de mooiste beauty looks!

Deel dit artikel
Back to top