Fashion

Het is Rokjesdag!

Het is Rokjesdag!

Het is Rokjesdag! Dé dag dat een groot deel van de Nederlandse vrouwen voor het eerst in het jaar in zomerse kleding en bloten benen wordt gespot. Het laatste wat je wilt is met melkflessen rondlopen, maar wij hebben de oplossing! Lees hier alle tips & tricks!


In de modewereld is het de normaalste zaak om in de winter met blote benen te lopen. Neem New York Fashion Week in februari, een sneeuwstorm en een temperatuur van -10 graden celsius, maar nog steeds werden er blote benen gespot op straat. Geen panty of legging, nee hoor. Daadwerkelijk bloot.

Ben jij klaar voor Rokjesdag?
In Nederland zijn we minder heldhaftig en vinden we het nog altijd spannend om onze benen te showen, want ze zijn nog niet mooi of gebruind genoeg. Maar zoals je weet, is een goede voorbereiding het halve werk. Alleen gaan we liever niet onder zonnebank en zelfs een selftanner is niet snel genoeg als Rokjesdag zich vrij plotseling aandient.... Dus wij hebben een nog veel betere oplossing. Namelijk, Sublime Bronze BB Summer Legs van L’Oréal Paris, waarmee jouw benen direct egaal en gebruind zijn.  

Ben jij klaar voor Rokjesdag?
BB Summer Legs
Het unieke aan Sublime Bronze BB Summer Legs is dat het de allereerste BB cream is voor de benen. De BB Summer Legs vervaagt direct zichtbare imperfecties en geeft de benen de hele dag een natuurlijk bruine teint met een egaal resultaat zonder strepen. Bovendien is het aan het einde van de dag afwasbaar met zeep. Met andere woorden, geen zelfbruiner, maar make-up voor de benen. En je hoeft je geen zorgen te maken dat het afgeeft, want de formule is bestand tegen transpiratie op de warme dagen.  

Het is Rokjesdag!

Het resultaat? De 5-in-1 BB cream geef jou direct getinte benen met:
1. Natuurlijk gebruinde gloed
2. Direct egalere kleur
3. Imperfecties vervagen
4. Tot 24 uur hydratatie
5. Huid voelt zachter aan


Ben jij klaar voor Rokjesdag?

Hoe gebruik je
BB Summer Legs?

1. 

Scrub van te voren goed de huid op de benen. Hierdoor is het resultaat nog mooier, omdat er geen dode huidcellen meer zijn. 

2.

Zorg dat je de BB cream gelijkmatig verdeelt over de benen en was gelijk na het aanbrengen goed je handen. 

3.

Laat goed drogen voordat je je kleding aantrekt. Tip! Dep voordat je je aankleedt eerst zachtjes met een tissue op jouw huid om te kijken of de BB cream al is opgedroogd. Nadat de cream is ingetrokken, geeft het niet meer af!

4.

De BB Summer Legs is afwasbaar met zeep. Dat is natuurlijk superhandig, behalve als je de cream wil gebruiken op het strand. Mocht je toch niet met witte benen naar het strand willen, dan raden we aan eerst je zonnebrandcrème eronder aan te brengen en daaroverheen de BB cream. Opgelost! 
 

Dus trek die panty of legging uit en show je benen! De meest gestelde vragen over zelfbruinende producten
 

Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top