Oogmake-up

Het internet gaat los over deze verbluffende mascara

Het internet gaat los over deze verbluffende mascara

De zoektocht naar de perfecte mascara is letterlijk eindeloos. Het kan namelijk altijd weer beter... maar met deze nieuwe mascara hebben we zo onze twijfels of het overtroffen kan worden, want over de Paradise Extatic mascara zijn influencers, consumenten en eigenlijk het complete internet wel héél enthousiast. Wij testten de mascara en dit is het resultaat!


Het gaat om de Paradise Extatic mascara van L'Oréal Paris. De mascara was in Amerika al een enorme hype, daar werd het product onder de naam Lash Paradise gelanceerd. Vanwaar de hype? Paradise Extatic mascara wordt vergeleken met de nummer één en best verkochte mascara van de Verenigde Staten: Better Than Sex mascara van Too Faced.

Zoek voor de grap maar eens op 'Lash Paradise' op YouTube en je krijgt meer dan 120.000 resultaten, onder het motto: if the youtubers love it, you will too. Maar ook veel beauty website schreven lovende reviews, met titels als: "This New $10 Mascara Is One of the Best I've Ever Tried—and I've Tried a Lot", L'Oréal Paris's New Mascara Might Actually Be Better Than Sex" en "L’Oréal’s New $10 Mascara Flawlessly Stands Up to Sephora's $23 Best-seller". Het internet is letterlijk losgeslagen. 

Het internet gaat los over deze mascaraMenig beauty lover heeft deze mascara daarom al op haar verlanglijstje staan en ein-de-lijk is het zo ver en is deze mascara nu ook in Nederland verkrijgbaar! Er was onlangs al een exclusieve voorverkoop bij Bol.com, maar inmiddels is hij ook bij de drogisterijen te koop. 
 

Wat maakt Paradise Extatic mascara zó goed?

De Paradise Extatic mascara gaat terug naar de sterkste basis van mascara, namelijk: volume. Wat deze mascara uniek maakt? Het borsteltje is superzacht en vol met zo'n 200 haartjes, en 'wavy shaped', waardoor de applicatie heel precies is. Daarnaast is de formule verrijkt met castorolie, ook wel bekend als wonderolie, een plantaardige olie die wordt gebruikt voor gezonde wimpers. De formule is daardoor niet plakkerig of klonterig, maar balmy en creamy. Kortom: de mascara geeft intense volume én spectaculaire lengte.Het internet gaat los over deze verbluffende mascara

Review: Before & after

Natuurlijk nemen wij niet zomaar alles aan wat het internet zegt en daarom hebben wij de mascara zelf ook getest. Zie het resultaat hieronder: Daphne: "Zoals je kunt zien heb ik onzichtbare wimpers. Ze zijn heel fijn en door de lichtblonde puntjes zie je ze dan ook niet. Mascara kan bij mij daarom een enorm verschil maken, vooral een volume mascara. Wat mij meteen opviel aan de Paradise Extatic is het prettige borsteltje waarmee je de mascara heel gelijkmatig verdeelt en alle haartjes bereikt. Mijn wimpers worden gesepareerd én krijgen een enorme volumeboost. Ik ben een perfectionist en daarom is mascara aanbrengen altijd een ding bij mij, maar bij Paradise Extatic kun je heel gemakkelijk meerdere laagjes aanbrengen én meerdere keren borstelen, totdat je tevreden bent."

Floor: "Mijn wimpers staan altijd recht naar voren en daardoor vallen mijn wimpers niet meteen op. Maar wanneer ik een goede mascara aanbreng, zie je pas hoe lang mijn wimpers zijn! Ik was verbluft door het resultaat van de Paradise Extatic en ook alle mensen om mij heen viel het meteen op. Mijn wimpers werden lang en vol. Ik vind het heel leuk hoe mijn wimpers hun natuurlijke speelsheid behouden en ze niet perfect op een rij zitten. Het enige puntje is dat de mascara niet per se krult of lift, maar daarvoor heb ik mijn wimperkruller!"

 

De Paradise Extatic mascara is vanaf nu verkrijgbaar voor €14.99.
Het internet gaat los over deze mascara

Het internet gaat los over deze mascara

Ga jij een voorraad van de paradise extatic mascara inslaan?
 

Deel dit artikel
Back to top