Face & Sculpting

Het 3-stappenplan voor de mooiste foundation look

Het 3-stappenplan voor de mooiste foundation look

Ben jij een echte beauty addict en gaat jouw hart sneller kloppen bij alles wat met make-up te maken heeft? Dan is het Beauty Bloggers: The Book echt iets voor jou. Voor dit limited edition boek hebben 5 bekende beauty bloggers de handen ineen geslagen met als resultaat een musthave beauty boek vol met tips, inspiratie en make-up looks. Wij delen alvast één look uit het boek! 

Beauty Bloggers: The Book

Beauty-experts Vera Camilla Lucker, Cynthia Schultz, Debbie Zwiers, Serena Verbon en Lotte Nijborg, en make-up artist Xelly Cabau van Kasbergen nemen je in dit boek mee in de wereld van beauty. In dit boek delen ze hun kennis, beste tips & tricks, favoriete producten en geven ze je complete stappenplannen voor je make-up. Let wel op, wees er wel snel bij want je krijgt het boek t.w.v. €12,95 exclusief bij Etos bij besteding van €15. Op = op!

Flawless Foundation Face 

Als voorproefje hebben we alvast één van onze favoriete looks uit het book gepakt, de Flawless Foundation look van Xelly Cabau van Kasbergen. In de video laat Xelly zien hoe je in slechts drie stappen op een niet al te ingewikkelde wijze grootste beautyresultaten kunt behalen! 

Het 3-stappenplan voor de mooiste foundation look

Wat heb je nodig?

- True Match concealer
- True Match foundation
- True Match Le blush

Stap 1: Corrigeer

Voordat je aan de slag gaat met make-up, begin je met je favoriete verzorgingsproducten zoals een dagcrème, serum en oogcrème. Dit is een belangrijke basis. Breng daarna concealer aan onder de ogen, langs de neusvleugels en op eventuele andere vlekjes of plekjes. De vloeibare formule van de True Match concealer corrigeert oneffenheden en donkere kringen. Deze is verkrijgbaar in acht tinten. 

Stap 2: Egaliseer

Vervolgens breng je een foundation aan in de juiste kleur van jouw huid. True Match foundation heeft meer dan 20 kleuren, waardoor er voor iedereen een perfecte match is. Daarnaast houdt True Match rekening met de ondertoon van je huid. Op de verpakking van de foundations staat de ondertoon aangegeven met de letters W (warm), C (cool) en N (neutral). Test de foundation kleur op de kin of kaaklijn en de kleur die versmelt met de huid is de juiste kleur. Breng de foundation met een beautyblender over het gehele gezicht aan, zodat het gelijkmatig wordt verdeeld. 

Stap 3: Geef kleur

Om het gezicht kleur te geven, breng je tenslotte blush aan op de appeltjes van de wangen. Heb je een rond gezicht? Dan breng je de blush wat meer naar achteren aan en heb je een smal gezicht, dan werk je juist naar voren. True Match Le blush is er in zes verschillende kleuren. Pink en peach tinten staan in principe bij iedereen goed!

Maak de look af met mascara en lipstick. Bekijk de video hieronder voor de complete look! Wist jij dat een flawless foundation look zo gemakkelijk was om te creëren?
 

Deel dit artikel
Back to top