Beauty

Golden Globes: best beauty looks

Golden Globes: best beauty looks

Zondagavond 11 januari vonden voor de 72ste keer de Golden Globe Awards plaats in The Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, Californië. Actrices, artiesten en modellen verschenen in hun mooiste look op de rode loper. Daarbij hoort natuurlijk een oogverblindende designerjurk, maar ook het haar en de make-up zijn absoluut onmisbaar voor het totaalplaatje. Dit zijn de mooiste beauty looks van de Golden Globes 2015.

 

De celebs zitten vaak urenlang in hair and make-up, voordat ze de rode loper betreden. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen. We hebben genoten van de meest prachtige looks en maakten een selectie van de beste beauty looks die je gezien moet hebben. We zien zachte, natural looks, va va voom wimpers, nudekleurige lippen of juist red lips.

golden globes beauty looks

Rosemund Pike

Golden Globes: de beste beauty looks - Rosemund Pike

Rosemund's hairstylist Tina Anderson vertelt dat architectuur in het haar terugkeert en dit is alleen maar een geweldige aanvulling op de trends in fashion: "Ik heb Rosemund een scherpe, asymmetrische bob gegeven, die aan de achterkant iets korter is. Het kan daardoor op verschillende manieren gedragen worden." Stylist Kylee Rae Heath gaf de Gone Girl actrice voor de Golden Globes een ultra sleek bob met behulp van een stijltang. Verder kreeg Rosemund glamorous make-up dat bestond uit big lashes, peachy blush en een glossy lip. 

 

Naomi Watts

Golden Globes: de beste beauty looks - Naomi Watts

Naomi Watts kiest voor een chique look voor bij haar diamanten eyecatching Bulgari collier. De 46-jarige actrice draagt rode lippen en hield het verder rustig, op haar va va voom wimpers na. Aan het haar lijkt weinig aandacht besteed, of is dat juist de bedoeling en worden we voor de gek gehouden? De easy, wavy texture doet haar lokken goed. Elegantie ten top! 

Chrissy Teigen

Golden Globes: de beste beauty looks- Chrissy Teigen

Christine Teigen heeft met haar afkomst (half Noors-half Thais) heel weinig opsmuk nodig. Chrissy komt zelfs met een paardenstaart op de rode loper weg. De prachtige vrouw van John Legend kiest ervoor om alleen haar bovenwimpers aan te zetten en een nude lipstick op haar lippen te dragen. 

lipstick

Lorde

Golden Globes: de beste beauty looks - Lorde

Lorde heeft voor de gelegenheid haar signature look achterwege gelaten. Haar lange, donkerbruine, wavy lokken ruilt ze in voor een chique, gladde paardenstaart en haar mysterieuze dark lips maken ruimte voor een klassieke rode mond. Het is geen geheim dat Lorde struggelt met acne problemen, maar deze zijn hier heel netjes weggewerkt. 

 

Sienna Miller

Golden Globes: de beste beauty looks - Sienna Miller

De buitengewoon mooie Sienna Miller weet dat veel make-up haar niet per definitie knapper maakt en daarom kiest ze voor een natural look. Matte nude lips, hightlighter en mascara zijn de hoofdingrediënten van haar beauty look. Aan haar kapsel is meer aandacht besteed. Hair guru Jenny Cho creëerde casual waves in Sienna's pasgeknipte bob door middel van een brede krultang, waar ze kleine plukken omheen draait. Vervolgens spuit Jenny Cho er een flinke dosis droogshampoo in en schudt ze het door elkaar. 

Taylor Schilling

Taylor Schilling

Taylor Schilling kiest voor een minimalistische make-up look als reachtie op haar knalrode Ralph Lauren jurk die alle aandacht opeist. Een rode lippenstift in de kleur van haar jurk en een likje mascara is alles wat de Orange Is The New Black actrice nodig heeft. Haar wenkbrauwen zet ze ietwat aan en Taylor gaat voor een classy knot in de nek met een middenscheiding. Prachtig!  

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Het eerste wat opvalt: Jennifer Aniston heeft haar haren vast! Het komt net vaak voor dat we Jennifer met opgestoken haren zien, maar het staat haar fantastisch. De 45-jarige actrice ziet er onvoorstelbaar goed uit voor haar leeftijd en dat komt waarschijnlijk omdat ze weigert naar plastische chirurgie te grijpen (en straalt!). En kunnen we even een momentje nemen voor Jennifer's ongelofelijk lange wimpers? Verder draagt ze niet veel meer dan een roze perzikkleurige blusher en een lipgloss in dezelfde kleur. 

 

Keira Knightley

Keira Knightley

De zwangere Keira Knightley verscheen in een keurige look op de rode loper. Makeup arist Kate Lee, die al jaren Keira's make-up doet, vertelt: "Keira is een tomboy, dus ik wil nooit voor een look gaan die te opvallend of precies is. Dat werkt gewoon niet voor haar." De actrice draagt Chanel's nieuwe Rouge Coco in Etienne uit de 'reds collection' op haar lippen. Kate: "Ik heb de kleur met een kwastje aangebracht en lipliner geskipt, en daarna heb ik de randjes met een wattenstaafje vervaagd. Vervolgens heb ik op de randjes wat doorschijnende poeder aangebracht en op het midden van de lip heb ik opnieuw lipstick aangebracht. En ik heb de lipstick in Keria's tasje gestopt zodat ze het kan bijwerken. Ik houd mijn hart vast, haha!"

 

Big Lashes    big lashes

De beauty looks hebben één ding gemeen: (opvallende) wimpers zijn een onmisbaar onderdeel van de make-up. Waar Chrissy Teigen en Taylor Schilling gingen voor lengte en krul, focusten Naomi Watts en Sienna Miller zich op de volume van de wimpers. En Jennifer Aniston en Rosemund Pike? Die gaan voor alles tegelijk: lengte, krul én volume. En dat willen wij ook! 
 

L'Oréal Paris heeft nu de False Lash Wings Intenza mascara uitgebracht, die je wimpers een waanzinnig volume- en vlingerachtig effect geeft. De asymmetrische borstel zorgt dat je de wimpers ver kunt uitspreiden en elk haartje afzonderlijk op een intense manier naar buiten toe kunt verlengen. Lees hieronder hoe je stap voor stap een intense look creëert.
 

itense

 

 

Beeld: Getty 
Deel dit artikel
Back to top