Fashion

Gigi Hadid in stunning look bij Fashion LA Awards

Gigi Hadid in stunning look bij Fashion LA Awards

Onlangs heeft de populaire Daily Front Row's Fashion Los Angeles Award Show plaatsgevonden. Hier verscheen de spokesperson van Maybelline New York, Gigi Hadid, in een stunning look!

THE LOOK

De beauty was op de rode loper - en tijdens de ceremonie - te bewonderen in een all-white doorzichtige bohemien jurk en een witte korset hieronder. Met deze look is ze helemaal on point. Het ensemble past geheel binnen de naked dress trend die momenteel booming is in fashion. 

MAKE-UP

De beauty look van Gigi komt van de hand van de talentvolle make-up artist Patrick TA. Het doel van TA was om het bohemien gevoel van de outfit ook terug te laten komen op het gezicht. “Ik wilde haar een 'borderline hippie look' geven, maar wel met een sexy twist”, legt de beautyguru uit. Dit idee heeft hij onder andere gerealiseerd met een matte mokka lipstick en een vleugje van een champagne gekleurde oogschaduw, aangebracht met de vingertoppen. TA vervolgt: “Gigi houdt van een frisse, natuurlijke uitstraling die toch glamorous oogt. Het toepassen van teveel make-up op haar gezicht is een misdaad!"

Wij zijn het helemaal met Patrick eens, Gigi is een natural beauty! Vind je ook niet?

MEER LEZEN OVER MISS HADID?

Gigi Hadid in glamorous covershoot voor CR Fashion Book

Een dag uit het leven van Gigi Hadid

Love the look: Gigi Hadid in all camel

Deel dit artikel
Back to top