Oogmake-up

Gevonden: De perfecte mascara

Gevonden: De perfecte mascara

Het is een bold statement, maar misschien hebben we de perfecte mascara gevonden... Het is in ieder geval de perfecte mascara voor de trend van het moment! Met de revival of the 60's kun je op beautygebied niet om de Twiggy ogen en punky wimpers heen. En laat deze mascara daar nu heel geschikt voor zijn. Maak kennis met L'Oréal Paris Miss Manga Punky.
 

Overdag een natuurlijke look en 's avonds iets heftiger... Vind maar eens een mascara die dat voor je doet. Als jij iemand bent die standaard twee mascara's over elkaar heen aanbrengt heb je vast nog geen kennis gemaakt met de L'Oréal Paris Miss Manga mascara's. Niet voor niets is de originele versie één van de best verkochte mascara's. Gelukkig is er nu goed nieuws, want de Miss Manga mascara krijgt er een zusje bij: Miss Manga Punky. 

  

Wimpertrend
De zomer van 2015 draait om wimpers die gezien mogen worden. Hoe dikker, hoe beter! De manga oogtrend is nog helemaal van nu, dus niet voor niets worden er mascara's uitgebracht die je deze punky look geven. En wij hebben de ideale mascara voor je gevonden.

Gevonden: De perfecte mascara

Perfecte mascara
Zoek je een goede mascara voor de wimpertrend van het moment? Ga dan voor een mascara die de wimpers styled, textuur én volume geeft. Het draait trouwens vooral om de borstel van de mascara. In plaats van een rechte of een dikke borstel kun je beter kiezen voor kogelvormig, zodat je de wimpers van aanzet tot punt voorziet van een laag (of twee) mascara. Als er tussen de haren van de mascaraborstel genoeg ruimte zit bereik je iedere wimper. 

Nu vraag je jezelf misschien af: waarom is Miss Manga Punky dan de perfecte mascara? Het mohawk borsteltje werkt als een kam, waardoor je wimpers één voor één rechtop staan. Na de eerste laag zien je wimpers er vol maar natuurlijk uit en wanneer je de mascara verder opbouwt krijg je dikke wimpers zoals Twiggy. Het voordeel is dat je wimpers er niet krokant uitzien, maar juist chic en een tikje rebels. We like

 


Aanbrengen
Iedere mascara heeft een gebruiksaanwijzing wat betreft aanbrengen, dus als je het beste uit de Miss Manga Punky wilt halen ga je als volgt te werk. Breng eerst een laag mascara aan van onder naar boven, zodat iedere wimper mooi zwart en vol wordt. Omdat de borstel als een kam dient plakken je wimpers nog niet heel erg aan elkaar. Als je wel die punky kant opgaat kun je volgens L'Oréal Paris Global Makeup Designer Karim Rahman eenvoudig de intensiteit opbouwen. Houd de borstel verticaal en beweeg langs de wimpers voor die rebelse look. Voor een avondje uit mag je zelfs de wimpers met een pincet aan elkaar plakken, zodat je echte manga ogen krijgt. Helemaal on trend!

 

Celebrities zijn fan
Kijk af bij celebrities om te zien hoe je deze look kan dragen. Britse beauty's Poppy Delevingne, Suki Waterhouse en Alexa Chung zijn al fan.

 


Poppy Delevingne

 


Suki Waterhouse

 


Alexa Chung

 

L'Oréal Paris Miss Manga Punky mascara is te koop voor €14,99.  

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top