Beauty

Gespot tijdens NYFW: rounded winged eyeliner

Gespot tijdens NYFW: rounded winged eyeliner

Beauty trends worden veelal gezet tijdens Fashion Week. Hoewel make-up trends van de catwalk vaak wat overdreven zijn, spotten we afgelopen week tijdens NYFW een nieuwe eyeliner techniek die juist wel heel erg draagbaar is: de rounded winged eyeliner. Het fijne nieuws: hier hoef je dus echt geen pro voor te zijn. 

Zowel bij Jason Wu als bij Tom Ford werden de modellen de catwalk op gestuurd met ronde eyeliner wings. Eigenlijk is rounded winged eyeliner de low-key versie van de cat eye, want je hebt er net even wat minder skills voor nodig. Ronde eyeliner hoeft namelijk niet super strak te zijn, maar mag ook lekker een beetje met de vingers worden uitgeveegd.

Yadim, head make-up artist tijdens de Jason Wu show, gebruikte een oogschaduwpalette en een rond oogschaduwkwastje om de look te creëren. Je hoort het goed, je hebt niet eens een echte eyeliner nodig om een rounded wing te maken. Wat ook goed werkt: de nieuwe Paradise Extatic Kajal van L'Oréal Paris. Dit is een diepzwart krijtje met een grote punt, waarmee je niet alleen lijntjes kunt tekenen, maar ook grotere delen kunt inkleuren. Bekijk de New York Fashion Week looks hieronder en laat je inspireren!

ronde eyeliner trend

ronde eyeliner

ronde eyeliner trend

rounded eyeliner trend

rounded eyeliner wing

Gespot tijdens NYFW: rounded winged eyeliner

Ga jij deze nieuwe eyeliner trend ook proberen thuis?

 

Beeld: Maybelline @NYFW
Deel dit artikel
Back to top