Beauty

Geniale tips tegen wallen

Geniale tips tegen wallen

Niet genoeg rust nemen, een avond doorhalen en? te laat naar bed gaan; wat ook de reden van je donkere kringen is, ze zijn bloedje irritant. Gelukkig kun je er wel wat aan doen. Wij verzamelden een aantal geniale beauty hacks waarmee in no time van je wallen af bent. Lees je mee?


Koffiepads 

Yup, koffiepads. Peperdure oogrollers bevatten cafeïne, je zou dit kunnen zien als een budgetvariant. Leg een gebruikte koffiepad op je wallen en druk dit een beetje aan. Zorg ervoor dat de pad niet te nat is en dat je niet te hard aandrukt om koffie in je ogen te voorkomen.


Ijskoude lepel

Leg een eetlepel ongeveer tien minuten in de vriezer en houd de lepel - eventueel in een washandje om plakken tegen de huid te voorkomen - vijf minuten tegen je wallen. Door de kou slinkt de zwelling onder de ogen. 


Ijsklontjes 

Hiervoor geldt hetzelfde als bij de koude lepeltechniek, door de kou neemt te zwelling af. Wikkel een ijsklontje in huishoudfolie en dep dit op de wallen. 


Kamillethee

Leg kamilletheezakjes op de oogleden en laat dit een kwartier liggen. De kamille heeft een kalmerende werking en zorgt ervoor dat de zakken onder je kijkers minder worden.


Concealer

Helpt al het bovengenoemde niet? Concealer werkt áltijd. Je leest hier hoe je het op de goede manier aanbrengt.


Heb jij nog een goede tip om wallen te bestrijden?

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top