Lifestyle

Foto van make-uploze bruid gaat viraal

Foto van make-uploze bruid gaat viraal

Veel vrouwen kunnen zich er geen voorstelling bij maken; zonder make-up het huwelijksbootje instappen. De haren en het gezicht moeten er op deze dag piekfijn uitzien volgens de meeste bruidjes. Toch koos Ghanese bruid Bisola Umoren ervoor om haar trouwdag zonder een spoortje van lipstick of oogschaduw door te brengen. 

#nomakeup

Hoewel sterren als Alicia Keys een statement willen maken door voortaan make-uploos door het leven te gaan, was het voor wifey to be Bisola niet een soortgelijke keuze om haar ja-woord te geven met een onopgemaakt gezicht. De visagist was simpelweg te laat. “Ik keek in de spiegel en vond het mooi wat ik zag”, zegt de bruid tegen Rayoonline. “Ik zou alleen een kleine touch up krijgen, maar niet meer dan dat.” Volgens eigen zeggen is ze ook niet echt een make-uptype, draagt ze geen oorbellen en heeft ze nooit haar haren los omdat ze dat allemaal veel te onpraktisch vindt. Voor manlief hoeft ze zich overigens ook niet op te maken. De twee ontmoetten elkaar toen ze nog niet gedoucht was. Kortom, hij werd verliefd op haar natuurlijke look.

De foto van de vrolijke natuurlijke bruid heeft zijn weg op internet gevonden en is inmiddels ook op Twitter te bewonderen. De bovenstaande tweet is zelfs ruim 1200 keer geretweet and couting...

Zou jij het aandurven? Trouwen zonder make-up op?

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top