Fashion

Exclusief: backstage bij New York Fashion Week!

Exclusief: backstage bij New York Fashion Week!

New York fashion Week Summer/Spring 2017 is inmiddels a wrap. Voor de getalenteerde Make-Up Artist Mitzy Malu Mudde kwam een grote droom uit; speciaal door Maybelline ingevlogen worden om bij het modespektakel aanwezig te zijn en de groten der aarde op te mogen maken. Kijk mee naar de crazy, hectische en supercoole belevenissen van Mitzy in het epicentrum van fashion!

Behind the scenes met Maybelline & Mitzy

Eenmaal aangekomen in NYC begon de Fashion Week drukte vrijwel direct. Bewapend met een supergrote make-upkit van Maybelline konden alle visagisten van over de hele wereld meteen aan de slag. De nieuwste foundations, mascara’s, lipsticks en de beste make-upkwasten; alles om een geweldige beautylook neer te zetten.

 

Backstage buzz Marissa Webb

Achter de schermen bij de show van Marissa Webb was het één en al gekte. De kleine backstageruimte was gevuld met camera’s en filmploegen die vragen stelden over de trends en de beautylooks die waren gecreëerd. De make-up bestond uit een naturelle basis, een warme kohl onder de ogen die extra was aangezet met een gouden glitter. Omdat er zowel warme en coole tinten in deze ooglook zaten paste dit perfect bij de kleding op de catwalk. 

 

No break!

Na de show kon Mitzy metéén in de taxi springen om de make-up te gaan doen van it-girl Georgia Fowler. Na twee uur op het model te hebben gewacht - haar schema bleek behoorlijk te zijn uitgelopen - was er nog maar een kwartier de tijd voor haar visagie. Gelukkig is ze al prachtig van nature en had ze niet veel nodig!

 

Time to party

Tussen de drukte door werd er goed gefeest bij de rooftop party van Maybelline. Bijna alle bekende gezichten van het beautymerk waren van de partij; Adriana Lima, Emiy Didonato, Jourdan Dunn & Herieth Paul. Ook 90’s supermodel Cindy Crawford maakte een kleine acte présence. Met al die prachtige koppen, een geweldig uitzicht over heel New York én lichtgevende schommels - ja echt! - was het één en al genieten. Voor Mitzy werd het geen latertje, want de volgende dag ging de wekker alweer om 6 uur. Oef...


 

The fashion shows must go on

9 september; de dag van de Zimmerman show! Een groot verschil met de backstageruimte van Marissa Web, er was genoeg ruimte voor iedereen. De airco was ook een aangename verrassing met de hoge temperatuur buiten. De kleding van Zimmerman was heel dromerig en de make-uplook paste daar perfect bij; een dun laagje foundation en onder het oog een grijs kohllijntje die een klein beetje werd doorgetrokken buiten de ogen. 

Rock & Roll look

De derde show was van Nicole Miller. De hoofd Make-Up Artist van deze show was Erin Parsons. Erin doet de make-up van veel bekende modellen als Gigi Hadid. Echt een inspiratie op make-up gebied. De beautylook voor de modellen van Miller; een smokey eye gecreëerd met potlood in zwart-, grijs- en bruintinten. Op de lippen een hele toffe matte nude kleur die de rock & roll look helemaal afmaakte.

Mitzy’s vierde show was van Band of Outsiders, een urban merk uit Los Angeles die tijdens NYFW zeer diverse modellen over de catwalk liet paraderen. De beautylook was heel naturel; een egale basis, blush aangebracht met een beetje roze/paarse lipstick, wimpers gekruld, een lijntje in het bovenste randje van het oog, mascara en klaar!  

That’s a wrap

14 september was het alweer tijd voor de laatste show waar Mitzy haar visagiekunsten kon laten zien. Dit keer was het Naeem Kahn die zijn collectie showde. De visagie stond onder leiding van Maybelline’s Gato. Volgens Mitzy een groot plezier om mee samen te mogen werken. Khan’s collectie was heel kleurrijk en de make-uplook die Gato, Mitzy en de rest van het visagisten team creëerden was een basic look. De modellen zagen er prachtig uit!

Met de show van Naeem Kahn kwam er een einde aan het geweldige New York Fashion Week avontuur van Mitzy. “Omdat het hele team van visagisten van Maybelline zo innig met elkaar heeft samengewerkt hebben met we echt een sterke band gekregen. We hebben heel veel geleerd van elkaar en hele bijzondere nieuwe mensen ontmoet. Op naar de volgende NYFW!”, aldus de nieuwe big shot. Houd deze chick goed in de gaten, want je gaat absoluut vaker van haar horen!

Ben jij stiekem ook een beetje jaloers op Mitzy's te gekke NYFW belevenissen?

 

Deel dit artikel
Back to top