Fashion

Emilio Pucci heeft een nieuwe creative director

Emilio Pucci heeft een nieuwe creative director

Vorige week maakte Roberto Cavalli bekend dat Peter Dundas de nieuwe creative director van het Italiaanse modehuis wordt. Wat bij ons de vraag opriep: wie gaat Peter Dundas dan opvolgen voor Emilio Pucci?  

Peter Dundas zal het stokje overdragen aan Massimo Giorgetti, die momenteel creative director is van het label MSGM dat in Milaan is gevestigd. Hij heeft het modelabel in 2009 opgericht en zal zijn tijd verdelen tussen zijn huidige rol bij MSGM en zijn nieuwe functe voor Pucci. Massimo Giorgetti start volgende maand met zijn nieuwe functie en de ontwerper zal zijn debuut maken met de spring/summer 2016 womenswear collectie in september tijdens Milan Fashion Week. Massimo Giorgetti staat bekend om zijn vrolijke prints en gewaagde kleurkeuzes, en de 37-jarige designer werd door de internationale pers uitgeroepen als één van de meest talentvolle ontwerpers die Italië kent.

Peter Dundas is heel erg enthousiast over zijn terugkeer bij Roberto Cavalli. Peter, die van 2002 tot 2005 voor het modehuis werkte, zegt: "Het voelt als thuiskomen voor mij. Het is een eer om weer mee te draaien in de wondere wereld van Roberto Cavalli en ik ben heel erg benieuwd naar de mogelijkheden en potentie van dit unieke merk. Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan." 

Emilio Pucci heeft een nieuwe creative director Emilio Pucci heeft een nieuwe creative director

Links Peter Dundas en rechts Massimo Giorgetti

Deel dit artikel
Back to top