Fashion

Een tête-à-tête met Doutzen in Cannes

Een tête-à-tête met Doutzen in Cannes

De ware veteraan van L’Oréal, Doutzen Kroes, is geen onbekende van het Cannes Filmfestival. Zo gaf ze dit jaar voor de tiende keer haar acte de présence aan het Franse spektakel. Als je het ons vraagt de hoogste tijd voor een kleine tête-à-tête met de blonde schone. 

Hoe is het om een decennium voor de camera’s door te brengen? Hoe ontspant een topmodel in haar vrije tijd? Wat zijn de beste beautytips? Doutzen geeft hieronder antwoord op deze prangende vragen en nog meer!

Tête-à-tête met Doutzen

Keek je ernaar uit om over de rode loper te lopen tijdens de opening van het Cannes Filmfestival?
“Jazeker! Het is altijd erg spannend en leuk. De dag van tevoren ben ik meestal vrij nerveus, maar eenmaal op de rode loper glijden alle zenuwen van mij af. Het is inmiddels het tiende jaar dat ik aanwezig mag zijn en dat is zó bijzonder. Ik vind het ook heerlijk om de andere L’Oréalistas - Eva Longoria, Naomi Watts en de rest van de meiden - te zien. Met Eva schoot ik zelfs mijn eerste L’Oréal campagne, ongelofelijk hè?”

Wat is jouw go-to rode loper look?
“Ik kies meestal voor smokey eyes met een nude lipstick of alleen een eyeliner met nude gekleurde lippen. Ik vind een no make-up look ook heerlijk. Dit is vooral fijn voor gedurende de dag, maar zeker ook geschikt voor de rode loper. Vóór het event vind ik het trouwens ook prettig om een kleimasker op te doen ter voorbereiding en ontspanning.”


Shop deze prachtige natural red carpet beauty look van Doutzen hier

 

Welke make-upproducten mogen niet ontbreken in jouw toilettas?
“Ik ben dol op de Nude Magic Cushion Foundation van L’Oréal Paris. Het geeft een mooi ‘dewy’ en fris effect. Verder ben ik ook groot fan van de L’Oréal Paris Infallible Matte Max Lip Pen, dit product is supermakkelijk op te doen. Ik gebruik ‘m gedurende de dag en avond. Meestal met behulp van m’n vingers, ik maak dan een deppende beweging voor een natuurlijke look. Verder heb ik altijd een mascara bij me, de Paris Superstar van L’Oréal Paris is één van mijn favorieten.”

Wat is jouw huidverzorgingsroutine?
"Ik denk dat het meest belangrijke is om met een schoon gezicht naar bed te gaan ter voorkoming van een slechte huid. Ik reinig mijn gezicht daarom grondig vóór de nachtrust. Ik gebruik altijd een bi-phase cleaner welke diep in de huid doordringt, dit spoel ik vervolgens onder de douche af. Hierna breng ik een hydraterende crème aan."

Waar ga je heen voor je beautybehandelingen?
“Voor facials ga ik meestal naar de Advanced Skin Care Day Spa in New York. Massages boek ik voornamelijk in het hotel waar ik op dat moment verblijf. Omdat ik kinderen heb is het belangrijk om ook even tijd voor mezelf in te lassen. Meestal is het lastig om maskertjes of andere dingen te doen als zij wakker zijn, dus daar wacht ik dan even mee totdat ze slapen. Hoe ouder je wordt, hoe meer tijd je eigenlijk in je beautyroutine zou moeten steken. Het grappige is dat je daar - naarmate je ouder wordt - steeds minder tijd voor hebt. Maar het moederschap heeft mij sowieso een sterker persoon gemaakt”, aldus Doutzen.


Beeld: L'Oréal Paris 
 

Gefeliciteerd met je tienjarig jubileum Miss Kroes!
 

Deel dit artikel
Back to top