Beauty

Drie kleine veranderingen voor een mooiere huid

Drie kleine veranderingen voor een mooiere huid

We dromen allemaal van een mooie egale huid, waar je niks voor hoeft te doen. Maar soms kunnen kleine veranderingen grote resultaten geven, en dat geldt ook voor je huid. Hieronder lees je drie kleine veranderingen die een merkbaar verschil zullen maken voor een betere huid. So read on!

 

Verplaats naar de slaapkamer

Schrikt een uitgebreide avondroutine jou ook af? Het idee dat je 's avonds in de badkamer nog allemaal producten moet gebruiken, terwijl je eigenlijk hartstikke moe bent en gewoon graag naar bed wilt? Dan gaat deze verandering een uitkomst voor jou zijn. Verplaats een handje vol producten naar je nachtkastje. Smeer serums, moisturizer, oog- en nachtcrème gewoon cozy vanuit je bed. Hierdoor zul je je routine echt minder vaak overslaan! En daarnaast is alles beter als je het vanuit bed kunt doen... nietwaar?!

 

Nachtwater

Hydratatie is alles! Zet daarom voor het slapen gaan een flesje water op je nachtkastje. Drink een beetje als je nog een serie in bed aan het kijken bent en 's ochtends als je wakker wordt. Hiermee verhoog je de hoeveelheid water inname vanaf het moment dat je avondtroutine begint tot het moment dat je 's ochtends je huis verlaat, zonder dat je het echt door hebt. Is dat geen win-win situatie?

 

Make-up kwast routine 

Make-upkwasten kunnen grote boosdoeners zijn voor een onzuivere huid. Waarschijnlijk heb je het helemaal niet door, maar jouw make-up kwasten kunnen de oorzaak zijn van onzuiverheden op één bepaald gebied. Eigenlijk zou je een periode iedere week je kwasten moeten reinigen en dan zul je merken wat deze verandering voor jou doet!

 

Welke kleine veranderingen hebben jouw huid geholpen?

 

Beeld: Instagram @lorealskin
Deel dit artikel
Back to top