Beauty

Draping is het nieuwe contouren en zo doe je het

Draping is het nieuwe contouren en zo doe je het

We kenden strobing - de tegenhanger van contouren waarbij je de lichte delen van het gezicht highlight - al. Nu is er nog een spin-off van contouring opgestaan; say hello to draping. Je leest en ziet hier meer over deze trendy make-uptechniek. Scroll snel verder!

What is draping?

Kort samengevat is draping contouren met een blusher. Je brengt door middel van kleur als het ware de natuurlijke gloed en lagen van het gezicht naar voren, met een zachte en frisse look als resultaat. De techniek is momenteel enorm populair. Zo zagen we tijdens fashion week dat de modellen van Chanel voorzien waren van een mooie drape face. De look is wellicht wat heavy voor het dagelijks leven, maar een subtiele variant zien wij wel zitten!

 

draping trend

How to?

Zie jij een drape look ook wel zitten? Je hebt twee blushers nodig, een lichte- en een wat donkerdere tint. Met de lichte variant highllight je jouw jukbeenderen, de donkere breng je net onder dit gebied - halverwege de wangen - aan en eventueel ook wat langs je slapen. En tadaa, hello fresh face!
 

draping trend

Beeld: L'Oréal Paris
Deel dit artikel
Back to top