Fashion

Doutzen vertelt je waar je haar rode loper look kunt kopen

Doutzen vertelt je waar je haar rode loper look kunt kopen

Het Cannes Filmfestival mag dan 10 dagen duren, de allereerste red carpet appearance is misschien wel de belangrijkste. Doutzen slaagde er weer in om er onweerstaanbaar uit te zien. En dat terwijl haar beauty look juist heel erg naturel is gehouden. Des te gemakkelijker is het voor ons om de look te kopieëren!

Wij vertellen je namelijk welke producten er zijn gebruikt voor Doutzens red carpet make-up en ze heeft ook een persoonlijke boodschap voor je... Scroll snel verder!
Shop de look van Doutzen Kroes hier

Make-up

De make-uplook van Doutzen bevestigt opnieuw het motto less is more. Je zou het misschien niet verwachten op de rode loper maar het bewijs is hier dat een natuurlijk beauty look ook enorm elegant kan staan. Bovendien kun je er alle kanten mee op want deze make-up is ook zeer geschikt voor overdag! Deze look zelf ook thuis creëren? Doutzen vertelt je in een persoonlijke boodschap hieronder hoe je dit doet!
 De producten die je nodig hebt om deze look te creëren vind je - zoals Doutzen je vertelt - op Bol.com. Voor de prachtige basis van Doutzen is gebruik gemaakt van de Cushion foundation, een nieuwe en revolutionaire foundation die zowel egaliseert als hydrateert! Op de ogen is het Color Riche La Palette Nude gebruikt. Het oogschaduwpalet beschaat uit 10 tonen waarvan hier vooral de lichtere kleuren zijn gebruikt. Ook voor de lippen is er een palet: het Lip Palette Nude bestaat uit 6 tinten, die je ook kunt mengen! Gebruik tenslotte de bruine Super Liner voor een natuurlijker effect en de So Couture mascara van Volume Million Lashes voor volle, zwarte wimpers! Shop alle producten hier

Zo kopieer je de natural beauty look van Doutzen
 

Hair

Een beauty look is niet af zonder gestylede lokken en net als de make-up is het haar ook natural gehouden, namelijk in een half ponytail"Simpel,oh ik hou van simpel! Casual en elegant", zoals Doutzen het zelf noemt. "Het moet er uitzien alsof ik het zelf heb gedaan." Bekijk de hair look in de video hieronder!


 

Deel dit artikel
Back to top