Fashion

Doutzen Kroes androgyn in covershoot Twin Magazine

Doutzen Kroes androgyn in covershoot Twin Magazine

We zijn ons er van bewust dat het veel Doutzen Kroes is de laatste tijd, maar het model is aan de top en ook deze editorial willen wij jou niet onthouden. In deze editorial voor het spring-summer issue van Twin Magazine rockt Doutzen androgyne looks.

Op de rode loper is Doutzen op en top vrouw in chique, ladylike looks maar in haar vrije tijd spotten we Doutzen vaak in casual outfitjes. In deze editorial zien we Doutzen zelfs in laid-back boyish looks; sportkleding, gympen, baggy jeans, een maatpak en beanie. Alles met minimum make-up en natural hair. Wij zijn helemaal verliefd op deze editorial!

Doutzen Kroes androgyn in covershoot Twin MagazineDoutzen Kroes androgyn in covershoot Twin MagazineDoutzen Kroes androgyn in covershoot Twin MagazineDoutzen Kroes androgyn in covershoot Twin MagazineDoutzen Kroes androgyn in covershoot Twin MagazineDoutzen Kroes androgyn in covershoot Twin MagazineDoutzen Kroes androgyn in covershoot Twin MagazineDoutzen Kroes androgyn in covershoot Twin MagazineDoutzen Kroes androgyn in covershoot Twin MagazineDoutzen Kroes androgyn in covershoot Twin MagazineDoutzen Kroes androgyn in covershoot Twin Magazine

Deel dit artikel
Back to top