Beauty

Door deze hack blijft jouw make-up de hele dag zitten

Door deze hack blijft jouw make-up de hele dag zitten

Hoe vervelend is het als je 's middags in de spiegel kijkt en je ziet dat de helft van jouw make-up er al af is. Je had een primer, foundation en een settings spray gebruikt, maar toch verdwijnt je look als sneeuw voor de zon. Probeer deze Koreaanse hack en wie weet is jouw look dan wel long-lasting.

De hack is gespot in Korea en heet “Jamsu”, dit betekent duiken in de Koreaanse taal. Deze hack is gemakkelijk na te maken. Het enigste wat je nodig hebt is: een kom, water en losse make-up poeder.

Let’s start!

Stap 1

Breng je make-up aan zoals je dat altijd doet, sla alleen de mascara en eyeliner over.

Stap 2

Bake je gezicht. Dit houdt in dat je jouw gezicht af mat met een laag losse poeder. Breng deze laag dik aan en blend nog niet in de huid.

Stap 3

Net las je al dat “Jamsu” duiken betekent, dit gaan we dus ook doen. Doe dit door je gezicht plat in het water te leggen. Heb jij een normale of droge huid? Houd je gezicht dan 10 tot 15 seconden in het water. Voor een vette of gecombineerde huid geldt 25 tot 30 seconden.

Stap 4

Droog je gezicht af. Doe dit niet met vegende bewegingen, maar door te deppen. Zo blijft je make-up het best op zijn plaats.

Stap 5

Breng je mascara, eyeliner of andere oogmake-up aan en je bent ready to go.

?

Het koude water zorgt ervoor dat je make-up mat en long lasting wordt! Laat in de reactie achter wat jij van deze hack vind.


Beeld: Intagram: @lorealmakeup

Deel dit artikel
Back to top