Beauty

Dit zijn de nieuwe Nederlandse gezichten van Maybelline

Dit zijn de nieuwe Nederlandse gezichten van Maybelline

Meet the brand new #MaybellineSquad! Deze zes meiden zijn het komende jaar de gezichten van Maybelline. De kick-off van de samenwerking vond plaats in The Big Apple tijdens New York Fashion Week S/S 17, maar er komen nog veel meer leuke dingen aan!

De nieuwe Maybelline Squad bestaat uit Taria-Ann (Survivor on Stilettos), Elise en Vita (Blonde Tigers), Bibi Breijman, Laura Brijde en Mitzy Malu. Maybelline's lijfspreuk is 'MAKE IT HAPPEN' en dat is waarom deze zes ambitieuze meiden en hun dromen ook perfect bij het make-upmerk passen. Meet de squad!

Bibi

Bibi Breijman werkt mee aan het online Youtube-programma Katwalk en is daarnaast druk bezig met haar eigen Youtube-kanaal met vlogs waarin de vrolijke Bibi je meeneemt in haar leven. Haar MAKE IT HAPPEN story? Bibi wil haar Youtube-kanaal nog veel groter maken en zo meiden inspireren en meegeven dat je door jezelf te zijn alles kunt bereiken. 

Instagram @bibibreijman

Elise en Vita

Laura

Laura Brijde is een health en lifestyle blogger en vlogger. Op haar blog en in haar vlogs neemt de goedlachse Lau haar lezers en kijkers mee op avontuur. Haar blog heette vier jaar lang RunningLau, maar vorig jaar besloot Laura, beter bekend als Lau, haar blognaam te veranderen in LauraBrijde.com. Hardlopen blijft echter haar passie en haar MAKE IT HAPPEN goal is dan ook om dit jaar de New York marathon te lopen. Er wordt vaak aan Laura gevraagd hoe ze haar wimpers zo mooi omhoog krijgt (zelfs tijdens het hardlopen). "Ik gebruik al jarenlang een heel easy trucje: maak je wimperkrultang een beetje warm met de föhn (pas wel op dat hij niet heet wordt) en houd de wimperkrultang een paar seconden op je wimpers. Een goede mascara er overheen et voilà!"

MAKE IT HAPPEN tip: "Vaak is het eerste stapje het moeilijkst en zul je daarna pas écht ervaren hoe leuk hardlopen kan zijn." Zelfs RunningLau kan zich haar eerste (helse) kilometers nog maar al te goed herinneren! "Ook wanneer je jezelf er niet toe kan zetten en een training hebt gemist, is het belangrijk door te gaan. Juist in het begin is het lastig een routine te creëren, maar je zult zien dat zodra deze routine er is, het bijna vanzelf gaat. Vertrouw in jezelf en ga ook als het een beetje tegenzit, er weer lekker tegenaan!"

Instagram @laurabrijde
Dit zijn de nieuwe Nederlandse gezichten van Maybelline

Blonde Tigers

Zusjes Youtubers Elise en Vita Boers hebben reeds drie jaar in New York gewoond, waar Vita een dansopleiding volgde. Elise is vastbesloten om het Blonde Tigers imperium samen met haar zus gigantisch te maken met als MAKE IT HAPPEN droom een eigen kleding- en schoenenlijn. Het ultieme beauty product van Elise is op dit moment de Smoky Rose lipstick van Maybelline en Vita kan niet zonder de Master Strobing Stick van Maybelline. "Die highlighter is altijd on fleek!" 

MAKE IT HAPPEN tip van Elise:  "Neem risico's, gooi jezelf in het diepe en laat je nooit maar dan ook nooit leiden door angst of onzekerheid. Alleen op die manier zal je bereiken wat je wilt."

MAKE IT HAPPEN tip van Vita: "Als je iets wilt en je denkt er al een tijdje over na, ga er dan gewoon voor en trek je niet aan wat andere mensen van je zullen vinden."

Instagram @tigerelise, @blondetigervita

Mitzy

De getalenteerde Mitzy is een Nederlandse make-up artist. Misschien ken je haar wel van de Maybelline New York Minute video's waarin ze nieuwe producten van Maybelline demonstreert en koppelt aan de nieuwste trends. Mitzy's MAKE IT HAPPEN goal is om elk jaar terug naar New York Fashion Week te gaan en zo een nog betere make-up artist te worden. Mitzy's favoriete beautyproduct is een product waar je mee kunt highlighten. "Een glowy skin maakt iedereen knapper. Dus een strobing stick, liquid highlighter of poeder is onmisbaar."

MAKE IT HAPPEN tip: "Twijfel niet om de stap te zetten om te doen waar je altijd van hebt gedroomd. Als je doet wat je leuk vindt breng je dat positieve gevoel over op anderen. Hierdoor komen de kansen vanzelf op je af."

Instagram @mitzymalu
Dit zijn de nieuwe Nederlandse gezichten van Maybelline

Taria-Ann

Taria-Ann werd met haar blog Survivor on Stilettos vorig jaar genomineerd voor de Bloglovin Awards. Haar MAKE IT HAPPEN goal is dan ook om haar blog nog verder uit te breiden. Taria-Ann kan niet meer zonder de Maybelline Strobing Liquid Illuminating Highlighter. In plaats van deze te gebruiken als highlighter gebruik ze het over haar hele gezicht waardoor ze een hele mooie glow krijgt. "Door dit product lijkt het alsof ik een goede nacht slaap heb gehad."

MAKE IT HAPPEN tip: "Ga voor je droom en geef nooit op, hoe moeilijk de weg er naar toe ook kan zijn. Leer ervan. Zolang je in jezelf gelooft, kun je alles bereiken wat je maar wilt."

 Instagram @survivoronstilettos

Volg de #MaybellineSquad en hun avonturen via hun Instagram en houd Trend Alert in de gaten, want wij houden je natuurlijk ook op de hoogte!
 

Deel dit artikel
Back to top