Beauty

Dit zijn de meest gegoogelde beautytermen van 2017

Dit zijn de meest gegoogelde beautytermen van 2017

Het einde van 2017 is alweer bijna in zicht. Tijd voor een jaaroverzicht! Want wat waren de meest populaire beautyvragen en -termen van het jaar? Aangezien we een groot deel van onze tijd doorbrengen op het internet heeft Google daar aardig wat inzicht in. En dus publiceerde de internetgigant een lijstje met meest gegoogelde beautytermen van 2017...

Waar we het afgelopen jaar het meeste op zochten? Dat is de 'beauty blender'! Het eivormige sponsje, waarmee make-up aangebracht kan worden, won het afgelopen jaar aan populariteit en dat is niet zo gek gezien het aantal beauty bloggers en experts die het sponsje gebruiken. Dat wenkbrauwen en wimpers anno 2017 een belangrijk schoonheidsideaal zijn mag duidelijk zijn, want op wenkbrauwen en wimpers werd ook veel gezocht. 'Mink eyelashes' staan namelijk op de tweede plaats, terwijl 'eyelash lift' en 'feather eyebrows' goed zijn voor een vierde en negende plaats. Verder werd er dit jaar veel gezocht op Halloween make-up (derde plaats), prom make-up (vijfde plaats) en nude make-up (zesde plaats). 

beauty blender

'How to get rid of pimples?' en 'How to get rid of back acne?' waren de meest gezochte beauty vragen van 2017. Niet heel verrassend en eigenlijk alleen maar weer een reminder aan het feit dat de zoektocht naar het ultieme wondermiddel misschien wel oneindig is. Waar we ook nog steeds naar zoeken: 'How to do eyeshadow?' (vierde plaats) en 'How to do highlighter?' (tiende plaats). Dus mocht je nog steeds niet weten waar je highlighter gebruikt, wij hebben acht plekken voor je op een rij gezet. Geen dank!

 

 

Beeld: Instagram @lorealmakeup

 

 

Deel dit artikel
Back to top